Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rakennusyrityksen kirjanpito ja tilinpäätös

Kirja

Juha Viljaranta, Pirjo Lahti

66 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Juha Viljaranta, Pirjo Lahti
Kirjassa esitetään nykyisen kirjanpitolain vaatimukset rakennusyrityksen tilinpäätökselle sekä lainsäädännön mukaiset tuloslaskelman, taseen ja liitetietojen pääkohdat. Lisäksi esitetään useita hyödyllisiä esimerkkejä rakennusyrityksen kirjanpidon erityisongelmista. Myös käännetty arvonlisävero ja sen kirjaaminen esitetään esimerkein. Kirjassa on erityisesti huomioitu rakennusalan toiminnalliset erityispiirteet.

Kirja soveltuu oppaaksi rakennusyritysten taloushallinnon henkilöstölle, rakennusyritysten johdolle sekä muille taloudellisista asioista vastaaville, kuten tilitoimistoille ja tilintarkastajille. Se soveltuu myös oppikirjaksi alan opiskelijoille ja muille rakennusalasta kiinnostuneille.

Huom! Kirjanpitolain muutos 2016 ei vaikuta rakennusalan kirjanpito- ja tilinpäätöskäytäntöihin tai niihin liittyviin erityisiin seikkoihin; muutoksien tavoitteena on pienten ja mikroyritysten kirjanpidon ja tilinpäätösten tuottamisen helpottaminen. KILAn yleisohje 2017 koskee verotusperusteista tilinpäätösmallia, jota ei ole huomioitu tässä kirjassa. Muuten kirja soveltuu edelleen oppaaksi rakennusalan kirjanpitoon ja tilinpäätökseen.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522690746
Julkaisija:
Suomen Rakennusmedia
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522690746
Opetusmateriaali:
0
Koko:
267
Kirjailija:
Juha Viljaranta
Pirjo Lahti

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .