Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Panamericana

1 / 1

Panamericana

Tomi Tölli

25,90
26 €
Voiko maailman ympäri ajaa autolla? Pääseekö valtamerien yli yhä laivoilla? Pitihän se selvittää. Näin tuumasi suomalainen pariskunta, hyppäsi itse kalustamaansa halpaan pakettiautoon ja lähti yrittämään. Kuuden viikon rahtilaivamatka Etelä-Amerikka
  • Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tomi Tölli
Lue lisää
Voiko maailman ympäri ajaa autolla? Pääseekö valtamerien yli yhä laivoilla? Pitihän se selvittää. Näin tuumasi suomalainen pariskunta, hyppäsi itse kalustamaansa halpaan pakettiautoon ja lähti yrittämään.

Kuuden viikon rahtilaivamatka Etelä-Amerikkaan on pitkä ja perillä sattuu kaikenlaista. Paraguayn poliisi on korruptoitunut ja Boliviassa kapinoivat intiaanit. Perussa piinaavat törmäilevät taksit ja Nicaraguassa on käynnissä vallankumous. Guatemalassa taas purkautuu tulivuori. Ongelmat on kuitenkin tehty ratkaistaviksi ja lähes kaikesta voi selvitä. Jos läpi ei pääse, kierretään.

Tomi Tölli on kaikkien asutettujen mantereiden halki autoillut pintatiematkailun suuri ystävä. Hän havainnoi ympäristöään ja maailmaa yli sadan vieraillun valtion, kahden rauhanturvaoperaation ja useamman reissussa vietetyn vuoden kokemuksella.

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä on autoillen ja lentämättä tehdystä maailmanympärysmatkasta kertovan kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa. Jälkimmäinen osa Länttä ja itää ilmestyy syksyllä 2020.
Laji Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit Kirja
EAN 9789526924205
Julkaisija Noob
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789526924205
Opetusmateriaali 0
Sarja Autoillen ja lentämättä maailman ympäri
Koko 289
Kirjailija Tomi Tölli
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja