Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C

(0)
Kirjoita arvostelu
INF
-72%
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C
23,99 €
Suositeltu hinta: 87 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika
  2-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja INF Company AB
 • Lisää yhteyksiä vain USB-C-lähdön kautta
 • 4K HDMI-videolähtö, USB-C ja USB 3.0 -portti
 • Tuella 4K / 30 Hz
 • USB-liitäntä oheislaitteille
 • Nopea lähetysnopeus

Tällä 3-in-1-USB-C-porttisovittimella voit kytkeä USB-C-laitteen, kuten MacBookin, HDMI-näyttöön ja kytkeä samalla USB A -laitteen ja USB-C-latauskaapelin. Se tukee resoluutiota jopa 3840x2160p / 30Hz (4K2K). Voit jakaa elokuvia helposti suuremmalla televisiossa, näytössä tai projektorissa. Siirtonopeudella jopa 5 Gbps voit liittää olemassa olevat USB-laitteet, esim. näppäimistö, hiiri, kiintolevy tai flash-muisti iPhonen tai muiden laitteiden synkronoimiseksi. Lisäksi voit selata samanaikaisesti liitettyä laitetta USB-PD: n kautta.
Tuki 4Kx2K-resoluutiolle: HDMI-sovitin tukee jopa 3840x2160p / 30Hz: n videotarkkuutta ja on yhteensopiva useimpien näyttöjen, projektorien, HDTV-televisioiden ja muiden HDMI-portilla varustettujen laitteiden kanssa.

- USB-PD (virransyöttö) lataus: Selaa nopeasti uusia laitteitasi, kuten MacBook tai Chromebook (USB-C-portti tukee vain lataamista, ei tiedonsiirtoa)

- Synkronoi nopeasti nopeaan lähetykseen: USB 3.0 /0.9A, jolloin saat nopeaa siirtoa jopa 5 Gbps. Taaksepäin yhteensopiva USB2.0: n kanssa.

- Ensiluokkainen muotoilu: Alumiinikotelo antaa sovittimelle pitkän käyttöiän, paremman lämmönpoiston ja tyylikkään pinnan. Erinomainen signaalin suorituskyky kullatun USB-C-portin ansiosta.

- Plug and play: Ohjaimia ei tarvita, kytke vain peilaaksesi MacBook-näytön HDMI-yhteensopivaan televisioon tai näyttöön.


HDMI-portti: 4K2K-tarkkuus
Siirrä HD-ääni ja -video tietokoneelta tai tablet-laitteelta HDMI-näyttöön suoratoistoa ja pelaamista varten jopa 4K (4096 × 2160) / 2160p (4K) ultraHD-resoluutiolla. Tukee myös 1080p, 720p, 480p ja muita formaatteja. Yhteensopiva HDMI 1.4: n ja aikaisempien versioiden sekä HDMI-äänen kanssa.

USB-C 3.1 -portti: Pikalataus USB-PB: llä
Virtalähde tietokoneelle, matkapuhelimelle tai tablet-laitteelle kytkemällä USB-kaapeli. Säädetään automaattisesti arvoon 5W-60W. Tämän portin kautta voit myös ladata laitteen käyttäessäsi HDMI-porttia tai USB 3.0 -porttia.

USB 3.0 -portti: korkea tiedonsiirtonopeus
Enintään 5 Gbps siirtonopeudella voit liittää olemassa olevat USB-laitteet, kuten näppäimistö, hiiri, kiintolevy tai flash-muisti iPhonen tai muiden laitteiden synkronoimiseksi.

Väri: hopea

Note: Power supply cable is not included.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>