Palaa ylös
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500
Broil King® Regal™ Pellet 500

1 / 7

Broil King® Regal™ Pellet 500

(3 arvostelut)
2 399,90
2 400 €
Regal ™ Pellet 500 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä. Grillissä on tehokas sähkötoiminen pellettisyöttölaite ja portaaton PID-säätö tarkan lämpötilan säätämiseksi. Vakiovarusteena Premium Rotisserie-varrassetti
Lue lisää
Regal ™ Pellet 500 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä.

Grillissä on tehokas sähkötoiminen pellettisyöttölaite ja portaaton PID-säätö tarkan lämpötilan säätämiseksi. Vakiovarusteena Premium Rotisserie-varrassetti. 10kg pellettisäiliö, mikä riittää 17 tunnin savustamiseen. Grillin pinta-ala 81x48 cm.

Broil King Regal ™ -pellettigrilli on suunniteltu ja tehty sinua ajatellen, jotta savustaminen tai grillaaminen olisi mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja mukavaa.

Täydellinen hallinta jopa toimistossa istuen
Voit helposti yhdistää grillin joko WiFin tai Bluetoothin kautta älylaitteeseesi. Näin voit hallita ja seurata grillaustasi mistä tahansa, esimerkiksi, kaupasta, töistä tai puutarhasta.

Sovelluksen kautta voit asettaa vaikka ajastintoiminnon tai saat ilmoituksen, kun ruoka on valmista. Sovelluksesta löydät myös reseptejä ja grillausvinkkejä, sekä vastauksia kysymyksiin. Lataat vain sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi.

Helppo ja kätevä käyttää savustaa/grillata
Pellettigrilli on erittäin helppo käyttää. Siinä on kolme esiasetettua lämpötilaa: savustus, grillaus uunissa ja suora grillaus. Voit valita haluamasi grilliohjelman yhdellä napin painalluksella grillin suurelta näytöltä tai älylaitteelta. Kaksi ruokiin laitettavaa lämpötila-anturia antaa sinulle tarkan kuvan siitä, miten ruoanlaitto etenee. Kun ruoalle esiasetettu grillauslämpötila saavutetaan, grilli kytkeytyy automaattisesti ylläpitolämpötilaan, kunnes sammutat sen. Voit myös asettaa halutun savustus / grillausajan sisäänrakennetulla ajastintoiminnolla.

Premium Rotisserie -varrassarja mukana
Tämä innovatiivinen pellettigrilli on varustettu Premium Rotisserie-varrassarjalla. Kuumailma-savu-varras-yhdistelmä antaa upean grillaustuloksen.

Grillin rakenne Broil King -pellettigrilli on valmistettu kestävästä ja tukevasta 2 mm teräksestä. Vankka jalusta ja suuret pyörät helpottavat liikuttamista. Kansi on kaksikerroksinen, jotta lämpö säilyy uunissa tasaisena ja paremmin. Kannessa on myös tiivistys, että savu ei karkaa kannen välistä. Savupiippu on sadetiivis ja säädettävissä erilaisiin tarpeisiin. Maksimilämpötila on 315°, mikä tekee siitä enemmän kuin pelkän savustimen, se toimii myös grillinä ja sillä saa grillattua mehukkaat ja maistuvat lihat ja muut grilliruoat. Grilli on varustettu laadukkailla kaksipuolisilla valurautaritilöillä; teräväsärmäinen osuus grillaamiseksi korkeassa lämpötilassa ja aaltomainen osuus, joka pitää nesteen ja rasvan ruoassa ja helpottaa herkän ruoan käsittelyä.

Ensisijainen grillauspinta-ala on 81x48 cm, lisäksi grillissä on kätevä lämmityshylly, joka antaa sinulle lisää tilaa ja mahdollisuuden tehdä ruokaa monipuolisesti.

Ominaisuudet:
- Kolme pikakäynnistyspainiketta
- Markkinoiden selkein näyttö
- Lämpötilan portaaton säätö välillä 80°- 315°C
- Kaksi ruokaan laitettavaa lämpötila-anturia
- Grillin pinta-ala 81x48 cm
- Tehokas pellettien syöttölaite
- Tilava grilli-uuni, suurella lämpöhyllyllä
- Tehokkaat kaksipuoliset ritilät valuraudasta
- Sadetiivis savupiippu Roto-Draft ™ säädettävällä aukolla
- Sisätilojen osat erittäin vahvasta ruostumattomasta teräksestä
- Yksinkertainen tuhkan ja rasvan käsittely.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylly, jossa integroitu pullonavaaja
- Suuret pyörät ja isot kahvat helpottavat liikuttamista
- Premium Rotisserie-varrassarja sisältyy hintaan
- Suuri pellettisäiliö (tilavuus 10 kg pellettejä)

Tuotetiedot

EAN 0062703960555
Valmistajan tuotenumero 496055
L

Lesterchips

vuosi sitten

[This review was collected as part of a promotion.] It gets hot super fast has great control for smoking super easy to clean

E

Enrico

vuosi sitten

Fantastic new BBQ experience, due to pellets ideal for use on a terras. Would be perfect with a good software connection but the app-connection is totally unusable.

S

Silas

2 vuosia sitten

The material used to construct this behemoth couldn't be better. I am 75 years old and I had this unit put together in 1 1/2 hours. The hardest part of the build was flipping it up on the wheels by myself. I have smoked chicken, pork, Turkey and a slab of salmon all of them were delicious especially the salmon. I grilled a 4 lbs. Porterhouse at 600 degrees to a perfect medium rare in 18 minutes. The grill heats up quickly and holds the set temp. very well. I love this grill and if you are contemplating a purchase buy this.