Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Myggskydd med sladd
Myggskydd med sladd
Myggskydd med sladd

1 / 3

Myggskydd med sladd

27,51 €
Myggskydd med sladd! Ett väldigt bra alternativ till Thermacell som fungerar minst lika bra. Du slipper att köpa dyra gaspatroner och kan plugga in myggskyddsvärmaren i vägguttaget. Har du bara ett vägguttag eller en förlängsningssl
Lue lisää

Myggskydd med sladd! Ett väldigt bra alternativ till Thermacell som fungerar minst lika bra.

Du slipper att köpa dyra gaspatroner och kan plugga in myggskyddsvärmaren i vägguttaget.

Har du bara ett vägguttag eller en förlängsningssladd så kan du använda myggskyddsvärmaren nästan var som helst.Perfekt på landet i båten, på terassen eller i sovrummet. Ska du ut och resa så är värmaren jättebra att ha med sig.

 

Du lägger in en (köpes separat) i värmaren och sen pluggar du in. Efter ca 15 min har du full värme och ett oerhört bra skydd mot myggen. Tänk på att dra ut kontakten när du byter myggskyddsmatta.

 

Fantastiskt effektiv och smidig att ta med!

 

OBS! GLÖM INTE ATT KÖPA !

 

Viktig info: Bör inte användas i rum där spädbarn (0-2 år) sover eller vistas i under längre tid. Får ej användas i slutna utrymmen eller rum utan ventilation. Ha fönstret öppet om dålig ventilation. Placera inte värmaren i omedelbar närhet av sängen. Får ej täckas över eller sättas i uttag bakom gardin. Vid eventuell förtäring av tablett, drick vatten eller mjölk och kontakta läkare. Värmaren och dess innehåll betraktas som farligt avfall och skall lämnas till godkänt avfallsdeponeringsställe. Öppnade tablettförpackningar och förbrukade tabletter får ej återanvändas.Vid rengöring av värmare eller byte av tablett, tag ut den ur uttaget. Torka med en torr trasa. Tvätta händerna efter byte av tablett.

 

 

Effektiv myggskyddare

Area ca 20-30 kvm

Sladd för 220V

Lätt att ta med

Ej dyra gaspatroner

 

 

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja