Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja

(0)
Kirjoita arvostelu
vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja
vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja
vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja
vidaXL MacPherson Jousien Puristussarja
129 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-6 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä ammatilaisten jousien puristussarja on suunniteltu käytettäväksi kaikkien MacPherson jousien kanssa. Kolme vaihdettavaa leukasarjaa (65 - 125mm, mm, 88 to 160 mm, 125 to 215 mm) tulee mukana jotta ne sopivat useimpiin autoihin. Voit puristaa jouset helposti kiristämällä vain puristusrungon mutteria käsin. Kaikki työkalut on pakattu kätevään kantolaukkuun kuljetuksen helpottamiseksi.
 • Maksimikuorma: 1050 kg
 • 3 leukaparia:
 • 2x leuka 65 mm - 125 mm (käyttöalue: 80 mm - 115 mm)
 • 2x leuka 88 mm - 160 mm (käyttöalue: 110 mm - 150 mm)
 • 2x leuka 125 mm - 215 mm (käyttöalue: 140 mm - 195 mm)
 • Sopivuus: BMW, Toyota, Ford, Opel, VW, Audi, Saab, Nissan, Honda, Subaru, Volvo, Mitsubishi, jne.
 • Kara: M15 x 300 mm
 • Materiaali: Hiiliteräs
 • SKU:210084
 • EAN:8718475834854

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.