Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Biomutant

1 / 1

Biomutant

19,99 €

-5%

21 €
BIOMUTANT® on avoimen maailman postapokalyptinen kungfu-roolipeli, joka sisältää ainutlaatuisen ja tyylitellyn taistelulajijärjestelmän, mikä sallii lähitaistelun, räiskinnän ja mutanttikykyjen yhdistelyä.   KEHITÄ PELAAMISTASI Voit muokat
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

BIOMUTANT® on avoimen maailman postapokalyptinen kungfu-roolipeli, joka sisältää ainutlaatuisen ja tyylitellyn taistelulajijärjestelmän, mikä sallii lähitaistelun, räiskinnän ja mutanttikykyjen yhdistelyä.

 

  • KEHITÄ PELAAMISTASI

Voit muokata geneettisen rakenteesi uudelleen ja muuttaa ulkonäköäsi sekä pelityyliäsi. Tämä tietenkin muokkaa ominaisuuksiasi ja, yhdessä maailman biosaasteelle altistumisen kanssa, johtaa fyysisiin mutaatioihin, kuten sirkkojen saksiin ja piikikkäisiin häntiin, kun taas vanhan maailman bunkkereissa kärsitty radioaktiivisuus vaikuttaa mieleesi ja avaa psyykkisiä mutaatioita, kuten telekinesia, levitaatio jne.

 

  • VALMISTUKSEN SEURAAVA TASO

Päästä luovuutesi vapaaksi aseita valmistaessa. Sekoita ja yhdistä osia luodaksesi ainutlaatuisia yhden tai kahden käden lyönti-, murskaus- ja pistoaseita. Lisää revolvereihin, kivääreihin ja haulikoihin muokkauksia korkkiruuveista ja patterilla toimivista moottorisahoista tartuntamönjäpulloihin, mitkä antavat taisteluarsenaalisi kaipaamaa etua. Pelissä on myös hahmoja, jotka nikkaroivat siistejä tavaroita sinulle, kuten bionisia siipiä, rakettireppuja, ja antavat jopa muokata Automaton-romulelukumppaniasi!

 

  • VARUSTAUDU SEIKKAILUUN

Voit varustaa hahmosi täysin vapaasti. Etkä tee sitä pelkästään valitsemalla luomiasi aseita, vaan millaisia varusteita pistät päällesi. Varusta kaasunaamari ja happitankki tutkiessasi Dead Zonea, lämpövaatteet matkatessasi jäätyneille alueille tai suojavarusteet ottaessasi mittaa biotartunnan saaneista olennoista. Valinta on sinun.

 

  • SELVIYDY VÄRIKKÄÄN AVOIMESSA MAAILMASSA

Luot omia seikkailujasi matkatessasi tutkimaan avointa maailmaa ja sen pinnan alle jalan, mechalla, vesiskootterilla, ilmapallolla ja muilla. Matkaa kuolevassa erämaassa, tunneleissa sekä alamaailmaan bunkkeriverkostoissa ja löydä tiesi vuoren huipulle tai saaristoon. Tässä elävässä ja värikkäässä maailmassa on runsaasti löydettäviä asioita, selvitettäviä mysteerejä, kohdattavia olentoja ja tavattavia hahmoja.

 

  • EPÄTAVALLINEN TARINA EPÄTAVALLISELLA PÄÄTÖKSELLÄ

Toimesi vaikuttavat merkittävästi tarinan kulkuun, kun uusi maailma on tulossa päätökseensä. Rutto tuhoaa maata ja Elämänpuu vuotaa kuolemaa juuristaan. Heimot seisovat vastakkain ja kaipaavat tarpeeksi vahvaa henkilö yhdistämään heidät tai tuomaan kaiken alas...

 

  • Vaikka jokaisen askeleesi huomioon ottava kertoja ohjaa matkaasi maailmassa, toimesi ja valintasi päättävät, millaisen päätöksen selviytymistarinasi saa.
Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 9120080071316
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä