The Sims 4

Taas kerran on aika hypätä rinnakkaistodellisuuteen, joka sijaitsee universumissa nimeltä The Sims. Sims 4-pelissä voit luoda, ohjata ja kontrolloida simejä heidän elämänsä aikana ja laittaa heidät osallistumaan juhliin, hurjiin seikkailuihin ja myös hakemaan lapset päiväkodista. Simien ohjaus Sims 4-pelissä on entistäkin tarkempaa ja pelissä on monia uusia yksityiskohtaisia muokkauksia, joiden ansiosta voit muokata pelikokemustasi haluamallasi tavalla. Voit myös jakaa luomuksesi online sims-yhteisössä.
Lue lisää
  • The Sims 4 Vuodenajat (Code in a box)

    (PC-Mac)

    The Sims™ 4 Vuodenajat vaihtelevine sääoloineen tuo simien elämään uusia tarinoita, kausipuuhia ja iloisia juhlapyhiä. Eri vuodenaikojen säät lumipyrystä helteeseen vaikuttavat jokaiseen maailmaan eri tavalla. Simit voivat ottaa ilon irti kaikista vuodenajoista – iloita talvesta luistellen, ystävystyä taikalinnunpelättimen kanssa syksyn sadonkorjuujuhlassa, nauttia keväisest...

    € 34.95
    € 6/kuukausi

Sims 4 - Kissat Ja Koirat

Sims 4 - Nyt konsolille

The Sims 4 Expansioner

Ole varovainen ettet satuta tunteitani

Luojat EA sports ja Maxis ovat kehittäneet simien hahmoja entistäkin kehittyneemmiksi luoden heille syvempiä tunnetiloja. Kaikilla tapahtumilla saattaa olla tunteellisia seuraamuksia, joten on tärkeää, että et pahoita herkempien simien tunteita. Voit tietenkin itse valita kuinka hahmosi käyttäytyy. Ehkä haluat simisi olevan kaikkien inhokki tai kenties herkkis, joka tekee kaikki muut iloisiksi - Sims 4 pelissä sinä päätät.

Oma maailmasi

Aivan kuten aikaisemminkin, luot sims-maailman omilla hahmoillasi. Peli mahdollistaa hahmojen luomisen alusta alkaen ja sinä päätät simisi ominaisuudet, mielenkiinnonkohteet, rakkaustyypin ja harrastukset. Luo simeillesi elinikäisiä ystävyyssuhteita ja seuraa kuinka ystävyys muuttuu rakkaudeksi, tai kyllästyttyäsi siirry eteenpäin ja tee elinikäisiä vihollisia.

The Sims 4 on tällä hetkellä saatavilla Mac- ja PC-koneille ja tarvitset Origin clientin kirjautuaksesi peliin. The Sims 4 Limited Edition

Bilehirmu-digitaalista sisältöä – Sisältää Tulisen tiki-baarin ja loistavia juhlavetimiä.


The Sims 4 Traileri – Rakennustila

Katso viimeisin Sims 4 traileri, jossa EA näyttää kuinka yksinkertaisesti ja helposti rakennat unelmiesi talot.
The Sims 4:n työkalut unelmatalosi rakentamiseen ovat todella vaikuttavia ja upea parannus sitten Sims 3:n
The Sims 4:ssa sinulla on mm. mahdollisuus helposti muuttaa taloasi sitä mukaan, kun haluat tehdä muutoksia tai rakentaa lisää.     

5-30-2014

Mikä on The Sims 4?

The Sims 4 on peli, jossa kontrolloit hahmoja, joita kutsutaan simeiksi.

Luot itse simisi ja niiden elinympäristön, työn, seuran ja asumisen. Voit esim. rakentaa niille ikioman talon.

Ratkaisevaa The Sims 4 -pelissä on, että juuri sinä itse päätät kaikesta.

The Sims 4 -peli on kehitelty pelattavaksi offline, mutta voit halutessasi pelata myöskin online.The Sims 4 on odotettu elämäsimulaatiopeli, joka antaa sinun pelata elämällä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Luo älykkäitä ja tunteita omaavia simejä, joiden jokainen teko on tietoisesti tehty ja perustuu heidän vuorovaikutuksiin ja tunnetiloihin. Koe täysin uudet intuitiiviset ja hauskat luomistyökalut. Muotoile simisi Luo Simi –työkalun avulla ja rakenna ainutlaatuisia koteja uudistuneessa Rakennus-moodissa. Ohjaile simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä dynaamisen, tunnerikkaan pelattavuuden avulla ja herätä tarinasi henkiin.