Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

T-paita linjaus hallitsija
T-paita linjaus hallitsija
T-paita linjaus hallitsija
T-paita linjaus hallitsija
T-paita linjaus hallitsija
T-paita linjaus hallitsija

1 / 6

T-paita linjaus hallitsija

21,73 €

-23%

Rek pris. 28,25 €
Ominaisuudet: T-paitojen sijoitteluviiva ?: Valmistettu PVC: stä. T-paidan kohdistusviivain voi saada tasaisen tasauksen joka kerta ja poistaa arvailun siirtojen kohdistamisesta. Täydellinen kohteliaisuus T-paitayrityksellesi. ? Tukeva pehmeä hallits
  • Measuring Tools & Sensors Rulers
Lue lisää
Ominaisuudet:

T-paitojen sijoitteluviiva ?: Valmistettu PVC: stä. T-paidan kohdistusviivain voi saada tasaisen tasauksen joka kerta ja poistaa arvailun siirtojen kohdistamisesta. Täydellinen kohteliaisuus T-paitayrityksellesi.
? Tukeva pehmeä hallitsija ?: Älä koskaan ole huolissasi PVC-viivaimen rikkoutumisesta! Se voidaan kiertää tahdon mukaan ja voidaan käyttää uudelleen?
? Neljä erilaista hallitsijaa ?: Neljä kokoa käsityöviivaajia, mukaan lukien aikuisten nuorten pikkulasten pikkulapset, voivat vastata erilaisiin tarpeisiin. Numerot ja merkit ovat selvästi viivaimessa, ja ne on helppo lukea minkä tahansa paidan väriä vastaan.
? Helppokäyttöinen?: Tarvitse vain viivoitin viiva t-paidan kaulukseen ja sitten keskellä ennen painamista. Viivain-työkalu soveltuu erinomaisesti lämpöpuristimelle, lämpöpuristimelle, sublimaatiolle, silkkipainatukselle, vinyylipuristimelle ja muille.
? DIY-t-paitojen suunnittelu ?: T-paitojen kohdistustyökalu auttaa suunnittelemaan malleja paitoihin ja on hyödyllinen, kun tulosteet kohdistetaan täydellisesti joka kerta! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että asioita ei enää keskitetä!

Paketti sisältää:

4PcT-paitojen kohdistusviiva

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.

Pikafaktat

  • Measuring Tools & Sensors Rulers
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .