Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Tenet (4K Ultra HD + Blu-ray)
Tenet (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

Tenet (4K Ultra HD + Blu-ray)

(6 arvostelut)
Sisältyy kampanjaan: 3 kpl 49.95 €
27,95
28 €
John David Washington esittää päähenkilöä Christopher Nolanin scifi-toimintaspektaakkelissa Tenet. Elokuvan päähenkilö taistelee koko maailman selviytymisen puolesta aseenaan vain yksi sana – Tenet. Hän matkaa läpi kansainvälisen vakoilun hämärän ma
  • Toiminta
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2020
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
John David Washington esittää päähenkilöä Christopher Nolanin scifi-toimintaspektaakkelissa Tenet. Elokuvan päähenkilö taistelee koko maailman selviytymisen puolesta aseenaan vain yksi sana – Tenet. Hän matkaa läpi kansainvälisen vakoilun hämärän maailman suorittaessaan tehtävää, josta paljastuu jotain yli reaaliajan ulottuvaa. Ei aikamatkustusta. Vaan inversio.
Formaatti DTS HD - Master Audio 5.1
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Toiminta
Formaatit 4K Ultra HD Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Tenet
Johtaja Christopher Nolan
Tuotantovuosi 2020
Näyttelijöitä Dimple Kapadia Elizabeth Debicki John David Washington Kenneth Branagh Martin Donovan Michael Caine Robert Pattinson
Elokuvaformaatti Widescreen (1.78:1) HD 1080p
Kesto 150
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit SPECIAL FEATURES: LOOKING AT THE WORLD IN A NEW WAY: THE MAKING OF TENET – Over an hour of bonus features that explore casting, continuity, sets, cinematography, locations, costumes, music, how they created some of the film’s epic sequences and more.
EAN 7333018017931
V

V-M

2 vuosia sitten

Taattua Nolania. Tuotantoon on varmasti uponnut paljon rahaa ja se näkyy mutta myös juoneen, kuten Nolanilla aina, on panostettu. Huippuviihdettä kyllä, ja vaatii monta katselukertaa.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

S

Samppa72

2 vuosia sitten

Elokuva toimii sekä hyvänä toimintaleffana että älyllisenä tieteiselokuvana. Sääli että elokuvalevitys oli pieni floppi, sattuneesta syystä, mutta nyt voi katsoa tätä kotona visuaalisesti laadukkaana tallenteena. Ja äänet täysile!

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

J

JouniH!

vuosi sitten

Loistava kuva ja ääni eikä tarinassakaan vikaa ollut.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

S

Suurkuluttaja

vuosi sitten

Elokuva on ihan jees, itse 4K julkaisu aivan silmäkarkkia. Harmi vain ettei jokaista elokuvaa voida kuvata 70mm ja IMAX kombolla.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

t

taurusx

vuosi sitten

Tässä oli selvästi jotain samankaltaista kuin Matrixissa. Myös siinä mielessä, että ilmiötä ei esitetty oikein kunnolla, joten katsoja sai usein arvata, miten asiat eri tilanteissa kehittyy. Ultra HD on aika näyttävää, tosin telkun olis hyvä olla isompi kuin oma 49".

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.