Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tieteen tukijoukot

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tieteen tukijoukot

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Allan Tiitta

-75%
9,90 €
Suositeltu hinta: 40,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Allan Tiitta
Säätiörahalla on tehty tieteen läpimurtoja kaikkien suomalaisten hyväksi.

Tieteen tukijoukot on ainutlaatuinen selvitys yksityisten säätiöiden tieteen teolle antamasta rahallisesta tuesta Suomessa. Ilman säätiöiden tukea, suomalainen tiede ei olisi niin monipuolista ja laadukasta kuin nyt on.

Yksityiset säätiöt rahoittavat monipuolista tutkimusta, joka on ollut ratkaisevaa monen tieteenalan ja koko Suomen kehitykselle. Tässä teoksessa on ensi kertaa selvitetty kotimaisten säätiöiden merkitystä tieteelle ja yliopistoille Suomessa. Taustalla on monivuotinen, kansainvälisestikin ainutlaatuinen tutkimushanke, jossa on kartoitettu säätiöiden rahoitustietoja koko itsenäisyyden ajalta. Tutkimuksen mukaan säätiöiden tuki tieteelle on yli 2500-kertaistunut sadassa vuodessa. Tuhannet suomalaiset ovat lahjoittamalla säätiöille olleet tutkimuksen tukijoukoissa.

Allan Tiitta on tutkija, tietokirjailija ja kulttuurimaantiedon dosentti.
Laji:
Luonnontiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510437629
Julkaisija:
WSOY
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510437629
Opetusmateriaali:
0
Koko:
345
Kirjailija:
Allan Tiitta

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.