Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kreikkalainen seikkailu

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kreikkalainen seikkailu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Amy Andrews, Emily Forbes, Julia James

8,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Finnish
  • Amy Andrews, Emily Forbes, Julia James
Ääni kuin hyväily
Kaikkihan me häpeämme jotakin? Tutkija Isobella Nolanin mallinura päättyi, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen. Hän kantaa arpia - niin ulkoisia kuin sisäisiäkin - loppuelämänsä ajan. Hän piileskelee mikroskooppinsa takana ja unelmoi pomostaan Alex Zaphiridesista, jonka kanssa hän on jutellut ainoastaan puhelimitse. Se päivä, kun hän näkee miehen, muuttaa kaiken!

Miljoona puntaa vauvasta
Nikos Theakis, kreikkalainen miljardööri, jolla on suuri talo ja vielä suurempi perhe, ja Ann Turner, rutiköyhä, nuhruisessa asunnossa asuva englantilainen lastenkodin kasvatti, tulevat aivan eri maailmoista. Ilman Nikon veljeä ja Annin sisarta he eivät olisi koskaan tavanneet! Mutta Annilla on jotakin, jonka Niko haluaa...Ne isot kreikkalaishäät
Ensihoitaja Georgien unelmat vapaasta sinkkuelämästä ovat vaarassa, kun hänen perinteinen kreikkalainen perheensä päättää tulla käymään. Kriisin keskellä hän pyytää uutta lääkäriä, Josh "Vapaa kuin taivaan lintu" Wetherlyä, esiintymään hänen poikaystävänään! Niin kovasti kuin Georgie ja Josh yrittävätkin vakuuttaa, ettei mitään isoja kreikkalaishäitä ole tulossa... No, olisiko se loppujen lopuksi kovin kamalaa?


Elämän uusi suunta
Kaunis, seksikäs, herkullinen - Natasha Moylesia voi kuvailla monin sanoin, mutta tärkein kaikista on kaksinaamainen. Leo Christakis on vakuuttunut, että nainen on varastanut hänen yritykseltään. Mutta vietettyään aikaa tämän kanssa, hän ei enää tiedä kuinka elää ilman naista. Ja onko Natasha oikeasti syyllinen?
Laji:
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789150958171
Julkaisija:
Harlequin
Sidottu:
Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789150958171
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Kokoelmateos
Koko:
621
Kirjailija:
Amy Andrews
Emily Forbes
Julia James

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>