Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Vanhuus ja oikeus

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Vanhuus ja oikeus

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

69,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    6-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Ikääntyvien ihmisten oikeudellista asemaa koskevat kysymykset ja heidän oikeusturvansa toteutuminen ovat julkisuudessakin jatkuvasti esillä. Vanhuksia koskeva lainsäädäntö on viime vuosina lisääntynyt ja muuttunut. Esimerkiksi vanhuspalvelulaki ja laki itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta ja rajoitustoimista luovat uudenlaisia näkökulmia ja haasteita vanhusten oikeusasemalle.

Kirjassa luodaan kattava katsaus vanhuksia koskettaviin ajankohtaisiin oikeudellisiin kysymyksiin. Tarkastelun kohteina ovat mm. perheoikeudelliset, sosiaalioikeudelliset ja lääkintäoikeudelliset teemat.

Kirjan on kirjoittanut joukko arvostettuja vanhuuteen liittyvien oikeudellisten kysymysten asiantuntijoita, kuten Pentti Arajärvi, Urpo Kangas, Tapani Lohi, Matti Mikkola ja Pekka Tuunainen. Kirjan ovat toimittaneet Anna Mäki-Petäjä-Leinonen ja Liisa Nieminen.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522462909
Julkaisija:
Kauppakamari
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522462909
Opetusmateriaali:
0
Koko:
460

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.