Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Islam länsimaisessa hegomonisessa diskursissa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anssi Männistö

52,80 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anssi Männistö
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan, millaisia ovat olleet islamilaista sivilisaatiota koskevat hallitsevat eli hegemoniset länsimaiset käsitykset historiallisesti ja millaisiin poliittisiin ja kulttuurisiin tarkoitusperiin ne ovat liittyneet. Samoin luodataan kunkin ajankohdan joukkoviestinten roolia käsitysten muokkaamisessa. Historiallinen katsaus alkaa profeetta Muhammedin ajoista, mutta painottuu länsimaiden moderniin kauteen 1800-luvun alusta lähtien ja erityisesti kylmään sotaan. Tutkimuksen teoreettinen pääinnovaatio on 'poliittisen yhteisön ajanlaskun' -malli. Siinä on keskeistä hahmottaa tietyn yhteisön historiaa määrittävien poliittisten myyttien ja tulevaisuudessa tehtävien ideologisten valintojen suhde. Mallia havainnollistetaan laajalla aikakauslehtianalyysillä, jonka kohteena ovat Suomen Kuvalehti ja Time kuudella jaksolla vuosina 1956-1995. Tästä aineistosta selvitetään islamia ja muslimeita koskevien mediasisältöjen muutoksia niin valokuvissa, karikatyyreissä, mainoksissa kuin teksteissäkin.
Laji:
Viihde
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789517061834
Julkaisija:
Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789517061834
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Rauhan- ja konflikt. tutk. 87
Koko:
334
Kirjailija:
Anssi Männistö

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.