Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Antti Tapani

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Antti Tapani

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anton Vanha-Majamaa, Antti Aro, Antti Tuisku

-61%
3,90 €
Suositeltu hinta: 9,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Muistelmat ja elämäkerrat, Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Anton Vanha-Majamaa, Antti Aro, Antti Tuisku
Antti Tuisku on Suomen suurin poptähti, mutta kuka on Antti Tapani?

Koko kansan tuntema Antti Tuisku on eri ihminen kuin yksityisyyttään varjeleva Antti Tapani, joka on selviytynyt rankoista nuoruuden kokemuksista: koulukiusaamisesta, läheisriippuvuudesta ja vaikeista seurustelusuhteista. Vuonna 2004 Antti Tuisku singahti vain 19-vuotiaana Siwan kassalta supertähteyteen ja saman tien ivan ja epäilyn kohteeksi. Hänet leimattiin nopeasti laulutaidottomaksi levy-yhtiön tuotteeksi. Keikoilla lavalle lentelivät pullot ja kolikot. Media revitteli.

Aluksi Antti uskoi itsekin, että pohjoiset juuret pitäisivät Rovaniemen pojan jalat maassa. Kun suosio Idols-menestyksen jälkeen notkahti ja väki kaikkosi keikoilta, tapahtuikin kaikkea muuta. Antti löysi itsensä etsimästä selkääntaputtelua ja vahvistusta itsetunnolleen. Nousu takaisin huipulle vaati kipeän menneisyyden kohtaamista. Todellista rohkeutta uskoa itseensä.

Kaikilla on tarina, jota kerrotaan vain harvoille ja valituille. Tarina, joka koulii ja koettelee. Tekee meistä sen, mitä me tänä päivänä olemme. Lue Antti Tuiskun elämäkerta.
Laji:
Muistelmat ja elämäkerrat
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510423431
Julkaisija:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510423431
Opetusmateriaali:
0
Koko:
351
Kirjailija:
Anton Vanha-Majamaa
Antti Aro
Antti Tuisku

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.