Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Asunto-osakeyhtiölaki

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Asunto-osakeyhtiölaki

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ari Kanerva, Marina Furuhjelm, Petteri Kuhanen

81,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ari Kanerva, Marina Furuhjelm, Petteri Kuhanen
Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari -teoksessa käydään asunto-osakeyhtiölaki läpi pykälä pykälältä. Jokaista säännöstä kommentoidaan ja sen merkitys avataan lukijalle. Käsiteltyjä asioita havainnollistetaan esimerkkien ja runsaan, tuoreen oikeustapausaineiston avulla.
Teoksen osassa 1 käsitellään asunto-osakeyhtiölain lukuja 1-5. Ne koskevat lain soveltamisalaa ja asunto-osakeyhtiön toiminnan keskeisiä periaatteita, osakkeita, yhtiövastiketta sekä kunnossapito- ja muutostöitä.
Vuonna 2019 lakiin on tullut merkittäviä muutoksia. Osakkeita koskevat 2 luvun säännökset ovat uudistuneet, eikä jatkossa uusissa yhtiöissä enää paineta osakekirjoja. Osakeluettelon ylläpito siirtyy vähitellen Maanmittauslaitokselle ja asunto-osakkeiden omistusmerkinnät siirtyvät niin ikään Maanmittauslaitoksen ylläpidettäviksi. Sähköiseen osakehuoneistorekisteriin siirtyminen tapahtuu kolmen vuoden siirtymäkauden aikana. Lakiuudistus ja sen merkitys asunto-osakeyhtiölle on kommentoitu seikkaperäisesti teoksessa.
Kirja on tarkoitettu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja muille asunto-osakeyhtiölaista monipuolista tietoa kaipaaville.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516854598
Julkaisija:
Kiinteistömedia Oy
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516854598
Opetusmateriaali:
0
Koko:
411
Kirjailija:
Ari Kanerva
Marina Furuhjelm
Petteri Kuhanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>