Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ari Kanerva, Petteri Kuhanen, Tarik Ahsanullah

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

89,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ari Kanerva, Petteri Kuhanen, Tarik Ahsanullah
Asunnon vuokrausta sääntelee Suomessa laki asuinhuoneiston vuokrauksesta (481/1995). Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta - Kommentaari käy lain läpi kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden. Kirja selvittää, mitä laki määrää muun muassa asuinhuoneiston vuokrasopimuksen sisällöstä, vuokralaisen ja vuokranantajan oikeuksista sekä velvollisuuksista, huoneiston käytöstä ja hoidosta, kunnossapito- ja muutostöistä, vuokrasta ja sen maksusta, vuokrasopimuksen irtisanomisesta ja purkamisesta sekä asuinhuoneiston ali- ja jälleenvuokrauksesta.

Säännösten käytännön tulkintaa havainnollistetaan korkeimmasta oikeudesta ja hovioikeuksista poimitun oikeustapausaineiston avulla.
Tähän kirjan 4., uudistettuun painokseen on lisätty merkittävästi tuoretta hovioikeuksien ja korkeimman oikeuden oikeuskäytäntöä. Kirjassa on huomioitu luonnollisesti kaikki lakimuutokset, ja sitä on täydennetty uusilla oikeuskäytäntöön sekä yleiseen vuokrauskäytäntöön perustuvilla tulkinnoilla ja kannanotoilla.

Kirjan ovat kirjoittaneet asianajaja, OTK Ari Kanerva ja asianajaja, OTL Petteri Kuhanen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä sekä päälakimies, OTM Tarik Ahsanullah Suomen Vuokranantajat ry:stä.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516855120
Julkaisija:
Kiinteistömedia Oy
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516855120
Opetusmateriaali:
0
Koko:
512
Kirjailija:
Ari Kanerva
Petteri Kuhanen
Tarik Ahsanullah

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.