Palaa ylös
Elämää avaruudessa

1 / 1

Elämää avaruudessa

Avi Loeb

29 €
Emme ole yksin. Harvardin tähtitieteen professorin kiehtova kirja kertoo, miksi voimme hyvällä syyllä olettaa, ettei Maa ei ole universumin ainut elävä planeetta. Syksyllä 2017 aurinkokuntamme halki kiisi komeetta, joka sai tähtitieteilijät ymmälle
  • Tähtitiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Avi Loeb
Lue lisää
Emme ole yksin.

Harvardin tähtitieteen professorin kiehtova kirja kertoo, miksi voimme hyvällä syyllä olettaa, ettei Maa ei ole universumin ainut elävä planeetta.

Syksyllä 2017 aurinkokuntamme halki kiisi komeetta, joka sai tähtitieteilijät ymmälleen. Mittausten perusteella se oli muodoltaan ohut ja litteä ja muutti suuntaansa ilman minkään ulkopuolisen voiman vaikutusta.Todellinen uutispommi koettiin, kun Harvardin yliopiston astronomian professori Avi Loeb esitti, että Oumuamuaksi nimetty taivaankappale saattaisi olla jonkin toisen, kaukaisen sivilisaation rakentama luotain.

Loeb kannustaa hauskan filosofisella tyylillä lukijaa avoimeen mieleen ja kosmiseen nöyryyteen: vielä neljäsataa vuotta sitten olimme vakuuttuneita, että maapallo on universumin keskipiste.

Loeb kertoo, miten hän päätyi teoriaansa ja miksi on todennäköistä, että emme ole ainut kehittynyt sivilisaatio maailmankaikkeudessa.

Abraham Loeb on Harvardin yliopiston tähtitieteen laitoksen johtaja ja Yhdysvaltain tiedeakatemian jäsen. Hän on julkaissut aiemmin neljä oppikirjaa sekä satoja tieteellisiä artikkeleita muun muassa tähtien ja mustien aukkojen synnystä sekä maapallon ulkopuolisen elämän etsimisestä. Vuonna 2012 Time-lehti listasi Loebin yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista tähtitieteilijöistä.
Laji Tähtitiede
Formaatit Kirja
EAN 9789510446966
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789510446966
Opetusmateriaali 0
Koko 234
Kirjailija Avi Loeb
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja