Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Klockboken

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Klockboken

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Carl Hallvarsson

27,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Swedish
  • Carl Hallvarsson

Boken för alla samlare, experter, nybörjare, hobbyentusiaster och en och annan skrytmåns.

Det är inte förvånande att ett instrument som mäter någonting så abstrakt och viktigt som tiden har fått en närmast helig status för många. Armbandsuret är av ett mångtal sedd som kronjuvelen i arsenalen av tillhörigheter. Ett armbandsur är så mycket mer än bara ett sätt att hålla reda på tiden. Klockan som accessoar har potentialen att berätta mer om sin ägare än något annat smycke eller klädesplagg. Sedan långt tillbaka har den fungerat som en signal för status, intresse och personlighet. Kanske är det just därför vi ibland upplever att vintageklockor har en själ. Det finns någonting mer i smycket på din handled än bara ett urverk, någonting man inte riktigt kan sätta fingret på, ett objekt med historia.

Under de senaste trettio åren har många börjat intressera sig för och se värdet i gamla klockor. Detta har lett till utvecklingen av en enorm plattform med en ansamling av samlare, experter, nybörjare, hobbyentusiaster och en och annan skrytmåns. Tack vare det digitala samhälle vi lever i har det aldrig varit så enkelt att få tillgång till klockvärlden. Förutom detta är vintageklockor ofta en mycket bra investering som inte sällan blir till en livslång romans. Det har aldrig varit så lätt att bli en klocknörd som idag! Och det här är boken som har saknats fram till nu.

 

"En fin och genomarbetad bok om klockor som passar både till den som redan har ett klockintresse, men som också väcker ett intresse för den oinvigde tack vare vackra bilder, guidning, strukturerad indelning och intressant text." Agneta Norrgård

Laji:
Muu käsityö
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789188725226
Julkaisija:
Southside Stories
Sidottu:
Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli:
Swedish
ISBN:
9789188725226
Opetusmateriaali:
0
Koko:
229
Kirjailija:
Carl Hallvarsson

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.