Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Family

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Family

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

1410,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    8-16 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Hakuteokset ja tietosanakirjat , Kunto ja terveys, Opiskelutekniikka, Yhteiskuntatiede, Sosiaaliset kysymykset, Sosiologia
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • English
This international collection brings together a selection of the most influential work on the concept of the 'Family' and related issues. Introductory chapters introduce the context for the main themes and concepts in each volume, and a comprehensive index allows the reader to navigate the collection with ease.
With an international spread of material, covering the USA, Europe, Canada, Australia and Asia, this collection will prove an invaluable resource for students and researchers.
Laji:
Hakuteokset ja tietosanakirjat
Kunto ja terveys
Opiskelutekniikka
Yhteiskuntatiede
Sosiaaliset kysymykset
Sosiologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9780415226295
Julkaisija:
Routledge
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
English
ISBN:
9780415226295
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Critical Concepts Insociology
Koko:
376

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.