Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Lumen ja tuhkan maa
Lumen ja tuhkan maa

1 / 2

Lumen ja tuhkan maa

Diana Gabaldon

(2 arvostelut)
8,50
”Välitämme suruksemme tiedon James MacKenzie Fraserin ja hänen vaimonsa Claire Fraserin kuolemasta suuressa tulipalossa, joka tuhosi heidän talonsa Fraserin harjun siirtokunnassa tammikuun 21. päivän vastaisena yönä.” On vuosi 1772, ja vapaussodan e
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • Diana Gabaldon
Lue lisää
”Välitämme suruksemme tiedon James MacKenzie Fraserin ja hänen vaimonsa Claire Fraserin kuolemasta suuressa tulipalossa, joka tuhosi heidän talonsa Fraserin harjun siirtokunnassa tammikuun 21. päivän vastaisena yönä.”

On vuosi 1772, ja vapaussodan ensimmäiset laineet lyövät Yhdysvaltojen yli. Bostonin kaduilla viruu ruumiita, ja Pohjois-Carolinan uudisraivaajien kodit ovat liekeissä. Britannian kuvernööri kutsuu James Fraserin johtamaan joukkoja, joiden tehtävänä on pysäyttää itsenäisyyttä havittelevat kapinalliset. Claire pysyy miehensä rinnalla, vaikka on piinallisen tietoinen löytämästään vuoden 1776 lehtileikkeestä, jossa kerrotaan molempien kuolemasta. Vaikka Claire on aina osannut ennustaa tulevaisuuden oikein, tällä kertaa hän toivoo olevansa väärässä. Mutta voiko yksi ihminen muuttaa maailmanhistorian kulkua?
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789512404421
Julkaisija Gummerus
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789512404421
Opetusmateriaali 0
Sarja Matkantekijä
Koko 1411
Kirjailija Diana Gabaldon
S

SaR

vuosi sitten

Taattua laatua! :-)

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Diana Gabaldon jatkaa loistavaa tarinan kerrontaansa.