Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vapaaksi ahdistuksesta

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Edmund J. Bourne

66 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Edmund J. Bourne
Saatko paniikkikohtauksia? Pelottavatko tietyt paikat sinua? Ahdistutko sosiaalisissa tilanteissa? Pelkäätkö usein - ilman selvää syytä?

Työkirja paniikista ja peloista kärsiville on käytännöllinen ja kattava ohjekirja, joka tarjoaa apua erilaisiin ahdistusoireisiin: paniikkikohtauksiin, julkisten paikkojen pelkoon, sosiaalisten tilanteiden pelkoon, yleistyneeseen tuskaisuuteen, pakko-oireiseen häiriöön ja muihin ahdistushäiriöihin. Yksityiskohtaisten ohjeiden, kysymyssarjojen ja harjoitusten avulla opit hallitsemaan taitoja ja tekemään elämänmuutoksia, jotka auttavat sinua paranemaan ongelmastasi. Työkirjaa voidaan käyttää niin itsehoidon kuin terapiankin apuvälineenä. Aihepiiriltään laaja kirja sisältää runsaasti erilaisia lähestymistapoja, sellaisiakin, joita on vaikea löytää muista ahdistuneisuushäiriöitä käsittelevistä kirjoista.
Laji:
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529112128
Julkaisija:
Rikurex
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529112128
Opetusmateriaali:
0
Koko:
399
Kirjailija:
Edmund J. Bourne

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.