Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Opi bodyswing

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Opi bodyswing

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Eija Holmala, Turkka Stenlund

22,70 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Palloilulajit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Eija Holmala, Turkka Stenlund
Kukapa golfareista ei haluaisi hallita hyvää swingitekniikkaa? Tekniikkaa, joka olisi vakaa ja tarkka, joka mahdollistaisi sopivan pitkät, pienellä hajonnalla olevat pallon lennot. Swingin, joka olisi sujuva, rennon tehokas ja koko vartalolla suoritettu kokonaisuus. Vastaus: kaikki haluaisi. Hyvä Bodyswing on sitä.

Useimmat pelaajat haluaisivat parantaa pelaamistaan ja tekniikkaansa, mutta heillä ei ole keinoja tai tietämystä, miten tehdä se omatoimisesti. Golf pron opetus auttaa, mutta on tärkeää ymmärtää myös itse golftekniikan peruslainalaisuudet. Kirja antaa konkreettiset käytännön vinkit, miten voit oppia hyvän Bodyswingin. Näillä harjoitteilla ja ohjeilla tekniikkasi hioutuu vakaammaksi ja tuloksesi paranevat.

Turkka Stenlund on toiminut ammattigolfvalmentajana yli 25 vuotta. Hän on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa. Turkka valmentaa kaiken ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Eija Holmala on Urheiluhallit oy:n toimiajalajohtaja, kokenut liikunnan ja viestinnän ammattilainen sekä innokas golfaaja.
Laji:
Palloilulajit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523501829
Julkaisija:
Fitra
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523501829
Opetusmateriaali:
0
Koko:
160
Kirjailija:
Eija Holmala
Turkka Stenlund

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.