Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Luomun tie päiväkotiin

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Eija Muukka

66,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Keittokirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Eija Muukka
Tutkimuksessa selvitettiin luomuruokailun toteutettavuutta päiväkotiruokailussa ja luomuruuan ravitsemuksellista merkitystä päiväkotilapsille. Tutkimuksen kohteena oli kaksi kuopiolaista päiväkotia, joista toisessa käytettiin luomuruokaa. Lisäksi luomuruokailun toteutettavuutta tutkittiin 22:ssa Portaat luomuun -ohjelmaan kuuluvassa päiväkodissa eri puolilla Suomea. Kuopiolaisten päiväkotilasten ruokailua ja ravinnonsaantia kotona selvitettiin vanhempien yhden viikon ajan täyttämän ruokapäiväkirjan avulla. Vanhemmat vastasivat myös luomua koskevaan kyselyyn. Väitöskirjassa on lisäksi kirjallisuuskatsaus luomusta ja sen käyttöä säätelevistä tekijöistä, luomun historiasta sekä kuluttajien mielipiteistä ja asenteista luomua kohtaan. Kuopiolaisissa tutkimuspäiväkodeissa mitattiin ruuan kulutus kaksi kertaa kuuden viikon jaksoissa. Luomupäiväkodissa laskettiin lisäksi käytettyjen luomuelintarvikkeiden osuus, joka oli keskimäärin noin puolet kaikista käytetyistä elintarvikkeista ja suurempi syksyllä kuin talvella.
Laji:
Viihde
Keittokirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789512709571
Julkaisija:
Itä-Suomen yliopisto
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789512709571
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Kuopion yliopiston julkaisuja. D Lääketiede
Koko:
168
Kirjailija:
Eija Muukka

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.