Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Ilkeitä ongelmia - Tarinoita politiikasta

1 / 1

Ilkeitä ongelmia - Tarinoita politiikasta

29 €
Tunnettu poliitikko päivänpolttavien ongelmien äärellä Eija-Riitta Korholan poliittisissa muistelmissa omakohtaiset tarinat tapahtumien taustoista, riidoista ja jännitteistä yhdistyvät tarkkanäköiseen analyysiin nykyajan ongelmien luonteesta. Terro
  • Muistelmat ja elämäkerrat, Valtiotiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Eija-Riitta Korhola
Lue lisää
Tunnettu poliitikko päivänpolttavien ongelmien äärellä

Eija-Riitta Korholan poliittisissa muistelmissa omakohtaiset tarinat tapahtumien taustoista, riidoista ja jännitteistä yhdistyvät tarkkanäköiseen analyysiin nykyajan ongelmien luonteesta.

Terrorismin vastainen sota, velkakriisi, pakolaiskriisi, ilmastonmuutos... Tämän päivän polttavimmat maailmanlaajuiset ongelmat ovat laadullisesti hyvin erilaisia kuin vaikkapa 70 vuotta sitten. Puhutaan niin sanotuista ”ilkeistä ongelmista”, jotka karkaavat käsistä ja synnyttävät helposti uusia ongelmia, kun niitä pyritään ratkaisemaan. Silti politiikan prosessit ovat säilyneet miltei entisellään. Eija-Riitta Korhola osoittaa konkreettisin esimerkein, millaisiin vaikeuksiin hidastempoiset ja ympäröivään todellisuuteen nähden vanhentuneet toimintatavat usein johtavat erityisesti poliittisessa ympäristössä, jota leimaa näennäinen avoimuus ja demokraattisuus.

Eija-Riitta Korhola on viestintään, konsultointiin, kirjoittamiseen ja hallitustyöskentelyyn keskittyvä entinen europarlamentaarikko. Koulutukseltaan hän on ympäristöpolitiikasta tohtoriksi väitellyt filosofi.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat Valtiotiede
Formaatit Kirja
EAN 9789520408589
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520408589
Opetusmateriaali 0
Koko 442
Kirjailija Eija-Riitta Korhola
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja