Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Yhdeksän elämää

Kirja

Emelie Schepp

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

-5%
18,90 €
Suositeltu hinta: 19,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Emelie Schepp
Jana Berzelius joutuu kohtaamaan menneisyytensä hirvittävällä tavalla ja valitsemaan vihdoin kummalla puolen lakia hän aikoo olla...

Varhain eräänä huhtikuun aamuna Youtubeen leviää video nuoresta miehestä: häntä pahoinpidellään ja hänen vartaloonsa on kiinnitetty räjähdyspanos. Poliisit näkevät heti, että miestä odottaa kauhea kohtalo ja jäljittävät tapahtumapaikan. He eivät kuitenkaan ennätä paikalle ennen kuin pommi räjähtää. Kyseessä on jo neljäs rikollisverkosto Komadosin jäsen, joka on murhattu lyhyen ajan kuluessa. Mutta onko tekijä sama?

Etsivä Mia Bolander saa uudelta tutkijalta, Patrik Wikingiltä apua tapausten ratkaisemiseen. Ongelmana on, että kukaan ei halua puhua heidän kanssaan. Kukaan ei ole kuullut mitään. Kukaan ei ole nähnyt mitään.

Kun Jana Berzelius otetaan mukaan tutkimukseen, Jana tajuaa, että tapaus liittyy suoraan häneen. Syyttäjänä hänen tehtävänsä on aina ollut selvittää totuus. Nyt hän saa odottamatonta apua totuuden kätkemiseksi.
Yhdeksäs elämä on erittäin ajankohtainen romaani väkivallasta ja jengirikoksista sekä voimista, jotka voivat ottaa vallan, kun jokin on niin tärkeää, että sitä täytyy suojella hinnalla millä hyvänsä.
Laji:
Dekkarit ja trillerit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789150959468
Julkaisija:
HarperCollins Nordic
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789150959468
Opetusmateriaali:
0
Koko:
383
Kirjailija:
Emelie Schepp

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .