Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pankkitoiminnan käsikirja

Kirja

Erkki Kontkanen

112,20 €
  • Arvioitu toimitusaika
    6 - 11 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Erkki Kontkanen
Kirja antaa kattavan kokonaiskuvan pankkitoiminnasta. Teoksessa selvitetään laajasti pankkitoimintaa ja sen toimintaympäristöä. Siinä on otettu huomioon viime aikoina pankkitoiminnassa, sen sääntely-ympäristössä ja kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla tapahtuneet monet muutokset.

Kirjassa valotetaan pankkitoiminnan perusteita, sääntelyä ja valvontaa, rahoitusmarkkinoita sekä riskienhallintaa. Seikkaperäisesti käsitellään myös eri pankkipalvelluja, kuten säästämistä ja sijoittamispalveluja, luotonantoa ja muita rahoituspalveluja sekä maksujenvälityspalveluja. Kuviot ja kaaviot tiivistävät tekstin sisältöä.

Pankkitoiminnan käsikirja sopii pankkien toimihenkilöille käsikirjaksi, finanssialaa opiskeleville oppikirjaksi ja alalle tuleville perehdyttämisoppaaksi. Lisäksi teos on tietopaketti niille, jotka tarvitsevat tietoa pankkien tehtävistä ja niiden rahoitusmarkkinaympäristöstä. Kirjaan sisältyy hakemisto.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525684322
Julkaisija:
Finanssi- ja vakuutuskustannus Finva
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525684322
Opetusmateriaali:
0
Koko:
269
Kirjailija:
Erkki Kontkanen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.