Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Liikenne seniorin silmin

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Liikenne seniorin silmin

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Erkki Vanhanen

25,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kulkuneuvot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Erkki Vanhanen
Autoilu on herkkä keskustelun aihe, sillä yli 90 % ajokortin haltijoista pitää itseään keskitasoa parempina kuljettajina.

Se, että nykyinen liikennesuunnittelu ja käytännön toteutukset ovat kaukana autoilijoiden toiveista, rokottaa autoa käyttävän lompakkoa – ja sydäntä. Erityisesti pääkaupungin autovihamielisyys
on johtanut siihen, että ajamiseen kohdistetaan jatkuvasti uusia eri nimikkeillä olevia veroja ja maksuja. Tämä johtaa siihen, että pienituloiset, useimmiten siis eläkeikäiset, joutuvat tinkimään elämisen laadusta, puhumattakaan autoilun nautinnosta ja hyödyistä.

Pitkän työuran helsinkiläisessä autokoulussa ajo- ja teoriaopettaja na tehnyt, nyt jo seniori-ikäinen auto- ja liikennetoimittaja Erkki Vanhanen tuntee liikenteen ja sen salaisuudet. Vanhanen on kulkenut sormi kameran laukaisimella ja kerännyt satojen kuvien arkiston vähintäänkin oudoista ja jopa täysin vääristä liikenneratkaisuista. Erityisesti liikennemerkkien holtiton sijoittelu tietyömaiden liikenteen ohjauksessa aiheuttaa suoranaisia vaaratilanteita tiellä liikkuville.

Leppoisan luettavaan tyyliin kirjoitettu ja runsaasti kuvitettu Seniorit liikenteessä antaa ajattelemisen aihetta kaikille liikenteessä mukana oleville, niin ajokortillisille kuin kortittomillekin.
Laji:
Kulkuneuvot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524722667
Julkaisija:
Alfamer
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524722667
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Alfamer
Koko:
224
Kirjailija:
Erkki Vanhanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>