Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Taivaan lintuja ja kedon kukkia

1 / 1

Taivaan lintuja ja kedon kukkia

44
45 €
Tämä kirja tarjoaa matkan Raamatun ja Pyhän maan luontoon. Kuten meidänkin aikanamme, luonto antoi Raamatun ajan ihmisille monenlaisia elämyksiä. Raamatussa mainitaan nimeltä yli 120 eläin- ja yli 80 kasvilajia. Ne ovat tuttuja meidänkin aikamme harr
  • Uskonto
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Tämä kirja tarjoaa matkan Raamatun ja Pyhän maan luontoon. Kuten meidänkin aikanamme, luonto antoi Raamatun ajan ihmisille monenlaisia elämyksiä. Raamatussa mainitaan nimeltä yli 120 eläin- ja yli 80 kasvilajia. Ne ovat tuttuja meidänkin aikamme harrastajille ja tiedemiehille.

Kirjoittajat ovat tunnettuja teologeja, tiedemiehiä ja luontoharrastajia. Kirjassa on runsaasti valokuvia eläimistä ja kasveista. Niiden kautta tarjoutuu lukijoille mieleenpainuvia ja puhuttelevia luontoelämyksiä Raamatun sanoittamana.

Luomakunnan kauneutta ihastellaan läpi Raamatun. Vertauskuvia luonnosta on runsaasti sekä Vanhassa että Uudessa testamentissa. Myös "viljelyn ja varjelun" tasapaino on vahvasti esillä.

Job kuvaa oman aikansa kaivostoimintaa sekä vesien patoamista ja kysyy: "Mutta viisaus, missä se on?" Ruokkimisihmeen yhteydessä Jeesus kehottaa kokoamaan tähteeksi jääneet leivänpalaset niin, ettei mitään menisi hukkaan. Nämä esimerkit viittaavat kestävän kehityksen ideaan.

Kirjassa avautuu kuvin ja sanoin Pyhän maan luonnon kauneus ja rikkaus Sillä on yhteytensä myös Suomen luontoon. Hulan laakso Israelissa sijaitsee maailman toiseksi vilkkaimmalla lintujen muuttoreitillä. Tuhannet kurjet lepäilevät keväisin siellä hetken ennen kuin jatkavat matkaansa kohti pohjoista. Tänne ne tulevat pesimään.
Laji Uskonto
Formaatit Kirja
EAN 9789527037904
Julkaisija Wanhat Kirjat Oy
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789527037904
Opetusmateriaali 0
Koko 239
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja