Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Tyylikäs koti

1 / 1

Tyylikäs koti

12,90 €

-39%

21 €
Sisusta ammattilaisten opein Kattava perusteos, joka paljastaa sisustussuunnittelijoiden salaiset niksit ja sisustamisen nyrkkisäännöt - mieltymyksistä ja tyylisuuntauksista riippumatta. Sisustamisen käsikirja ei keskity pikkutavaroihin, huonekalui
  • Sisustus, Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Frida Ramstedt
Lue lisää
Sisusta ammattilaisten opein

Kattava perusteos, joka paljastaa sisustussuunnittelijoiden salaiset niksit ja sisustamisen nyrkkisäännöt - mieltymyksistä ja tyylisuuntauksista riippumatta.

Sisustamisen käsikirja ei keskity pikkutavaroihin, huonekaluihin ja trendeihin vaan sisustamisen perusperiaatteisiin. Olennaista viihtyisän kodin suunnittelussa on se, miten sisustamme, eikä se, millä sisustamme. Tämä kirja tarjoaa työkalupakillisen vinkkejä, joiden avulla opit tarkastelemaan sisustusta ja stailausta uusin silmin ja luomaan tyylikkään ja toimivan kodin. Sellaisen kodin, joka on sinun näköisesi ja jossa viihdyt.

Ruotsalainen Frida Ramstedt tunnetaan suositusta sisustusblogistaan (trendenser.se). Hän on saanut vuosien kuluessa monia palkintoja, muun muassa Elle Decoration Award 2016 -palkinnon vuoden sisustusblogista. Frida on myös suosittu luennoitsija, trenditutkija ja sisustuskonsultti.
Laji Sisustus Kunnostus ja remontointi
Formaatit Kirja
EAN 9789520412845
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520412845
Opetusmateriaali 0
Koko 239
Kirjailija Frida Ramstedt
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja