Palaa ylös
EFT - tunteiden vapautustekniikat

1 / 1

EFT - tunteiden vapautustekniikat

Gary Craig

27,10 €
EFT - tunteiden vapautustekniikat -kirja saattaa muuttaa elämäsi. EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, jonka kehitti Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig. Paljolti juuri koulutuksensa johdosta hän pystyi luomaan ohjelman, joka
  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Gary Craig
Lue lisää
EFT - tunteiden vapautustekniikat -kirja saattaa muuttaa elämäsi. EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, jonka kehitti Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig. Paljolti juuri koulutuksensa johdosta hän pystyi luomaan ohjelman, joka perustuu tieteellisille periaatteille, eikä edellytä käyttäjältään uskoa asiaan. Hänen ansiotaan on myös, että tekniikka on järkevä ja yksinkertainen sekä helppo oppia ja käyttää.

"Kaikkien negatiivisten tunteiden syy on häiriö kehon energiajärjestelmässä." EFT (Emotional Freedom Techniques) perustuu tähän löytöön.

Pohja EFT:lle luotiin jo 5000 vuotta sitten, kun kartoitettiin kehon hienojakoinen energiajärjestelmä ja meridiaanit, joista se muodostuu. Ne ovat keskeisiä myös akupunktiossa - voidaankin sanoa, että EFT ja akupunktio ovat serkkuja. EFT-tekniikalla eli naputtelemalla meridiaanien päätepisteitä voidaan nopeasti avata energiatukokset ja aikaansaada tunteiden ja energioiden vapautuminen, joka johtaa usein syvälliseen fyysiseen paranemiseen.

Suositun terveyskirjan 3. painos sisältää tilaa myös omille muistiinpanoille.
Laji Kunto ja terveys
Formaatit Kirja
EAN 9789525965698
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525965698
Opetusmateriaali 0
Koko 164
Kirjailija Gary Craig
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja