Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Skaala

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Skaala

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Geoffrey West

47 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Geoffrey West
Suurta huomiota aikoinaan herättänyt kaaoksen ja kompleksisuuden teoria on viime vuosina yhdistetty suuraineisoon. Ensimmäistä kertaa on voitu tutkia laajalla aineistolla, miten suurkaupungit ja yhtiöt kehittyvät ajan mittaan.

Fyysikko Geoffrey West on työtovereineen löytänyt näistä ilmiöistä hämmästyttäviä säännönmukaisuuksia. On syntymässä suurkaupunkien ja yhtiöiden matemaattinen teoria.

Skaala vasta moniin tärkeisiin kysymyksiin, kuten miksi suurkaupungit kestävät niin pitkään, mutta yhtiöt eivät, miksi suurkapungit jatkavat kasvuaan ja ovat kohta planeettamme näkyvin ihmisen aikaansaannos, miten suurkaupunkien teorialla voidaan ohjata ihmiskunnan tulevaisuutta.
Laji:
Luonnontiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525697841
Julkaisija:
Terra Cognita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525697841
Opetusmateriaali:
0
Koko:
496
Kirjailija:
Geoffrey West

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.