Palaa ylös
Uskonnon käsikirja

1 / 1

Uskonnon käsikirja

Harri Peltomaa, Timo ym. Muola, Timo Laulaja

46
Kirja on vuoden 2005 Uskonnon verkot -käsikirjan uusittu ja laajennettu painos. Kirjan sisältö ja jaottelu lukion opetussuunnitelman perusteiden mukaan. Sisältää lukion oppimäärän kaikkien pakollisten sekä kaikkien valtakunnallisten syventävien kurss
  • Viihde, Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Harri Peltomaa, Timo ym. Muola, Timo Laulaja
Lue lisää
Kirja on vuoden 2005 Uskonnon verkot -käsikirjan uusittu ja laajennettu painos. Kirjan sisältö ja jaottelu lukion opetussuunnitelman perusteiden mukaan. Sisältää lukion oppimäärän kaikkien pakollisten sekä kaikkien valtakunnallisten syventävien kurssien oppimäärän sekä runsaasti aineksia soveltavia kursseja ja oppiaineita yhdistäviä kursseja varten. Neliväriteos, pehmeäkantinen ja lankanidottu. Kirja saadaan painosta maaliskuussa viikolla 13 vuonna 2009. Kirjan lopussa teemakokonaisuuksien lista ja niihin liittyvät sivunumerot kirjassa. Tämä ainutlaatuinen kirjan temaattinen jaottelu antaa mahdollisuuksia teema- ja kertauskurssien pitämiseen.

Kirjan alussa on esitelty koko lukion opetussuunnitelmien perusteiden tavoitteet ja sisällöt ja niihin liittyvät tehtävät, sekä tehtäviin liittyvät sivunumerot kirjassa. Tämä mahdollistaa mainiosti itsenäisen opiskelun sekä kokeisiin ja ylioppilaskirjoituksiin kertaamisen. Kirjan marginaaleissa olevissa lukuisissa tehtävissä on myös viiden viimeisen vuoden ylioppilaskysymykset niissä kohdissa, joissa kysymykseen liittyvää tietoainesta käsitellään. Käsikirjassa on satoja kirjan sisäisiä viittauksia samaa teemaa käsitteleviin kohtiin kirjassa.
Laji Viihde Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789525469141
Julkaisija Opintoverkko
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525469141
Opetusmateriaali 0
Kirjailija Harri Peltomaa Timo ym. Muola Timo Laulaja
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja