Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kauniit kulmat

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Katarina Lagus

30,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muoti
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Katarina Lagus
Huolitellut kulmat ja kulmakarvat ovat tärkeä osa itsestä huolehtivan naisten kauneutta.

Huolitellut kulmakarvat ovat tänä päivänä jokaisen naisen kauneustrendi teini-ikäisistä tyttäristä aina isoäitiin asti. Kauniit kulmat on käytännönläheinen ja visuaalisesti upea teos juuri sinulle sopiviin kulmiin - niin arkeen kuin juhlaan.

Kirja auttaa jokaista naista tunnistamaan oman kasvotyyppinsä ja hahmottamaan juuri omiin kasvoihin sopivat kulmat. Käytännönläheiset ohjeet auttavat löytämään jokaiselle sopivan tavan ehostaa kulmakarvat oikein, hyvältä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Katarina Lagus on Espanjassa lapsuutensa asunut tunnettu kulmakarvataiteilija, jonka luokse asiakkaat tulevat ulkomailta asti. Hän on arvostettu ja kokenut 3D microblading -tekijänä.
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527196281
Julkaisija:
Fitra
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527196281
Opetusmateriaali:
0
Koko:
128
Kirjailija:
Katarina Lagus

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.