Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Taika Valo ja Pelukylän pakkaset

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Taika Valo ja Pelukylän pakkaset

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Helena Miettinen, Jaana Lehtiö

21 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Helena Miettinen, Jaana Lehtiö
Palkitun lastenkirjasarjan neljännessä osassa seikkaillaan Pelukylän lumisissa maisemissa. Arvoitusten ratkaisemiseksi tarvitaan jälleen ystävyyttä, neuvokkuutta ja hippunen fantasiaa.

Pelukylässä valmistaudutaan jouluun. Potkulan talon keittiössä tuoksuu kardemumma ja kaneli. Piparitölkit pullistelevat. Taika odottaa revontulia, ja pikkuveli Tobias rakentaa pihalle lumitunnelia.

Kaiken luulisi olevan rauhallista ja leppoisaa, mutta kun Taikan sijaisopettajaksi lennähtää kaunis ja lumoava Suvituuli, tuntuu ettei opettajan lämmin henkäys sovi pakkasen paukuntaan. Luokan joulutehtävä tuo myös mukanaan yllätyksiä. Pian Taika ja hänen paras ystävänsä Saana kahlaavat kinosten keskellä jännittävän seikkailun pyörteessä.

Lumi pöllyää potkukelkan jalaksissa, kun tytöt selvittävät vanhan pulmalelun arvoitusta. Mistä on hyvä ystävyys tehty? Entä onko kaikkea tarkoitus kuulla?

Taika Valo ja Pelukylän pakkaset on Jaana Lehtiön ja Helena Miettisen neljäs yli 8-vuotiaille lapsille suunnattu kirja. Se jatkaa hyväntuulista, jännittäviä käänteitä sisältävää seikkailusarjaa, jossa lapset selvittävä haasteita fantasian avulla.
Laji:
Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Nuorten kirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522028525
Julkaisija:
Myllylahti
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522028525
Opetusmateriaali:
0
Koko:
181
Kirjailija:
Helena Miettinen
Jaana Lehtiö

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.