Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kohenna näppäilytaitoasi (+näppäimistötaulu ja 2 cd-levyä)

Kirja

Iiri Heinilä

62,20 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Organisaatiot
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Iiri Heinilä
Kohenna näppäilytaitoasi on tiivis intensiivioppi kymmensormijärjestelmän oppimiseen ja ruostuneen näppäilytaidon kohentamiseen. Opetushallitus on hyväksynyt kirjan lukion ja peruskoulun näppäilytaidon erikoiskurssien oppikirjaksi ja se sopii myös erilaisten oppilaitosten ja opistojen tehokursseille sekä itseopiskeluun.

Vaihtelevat tehtävät, cd:llä oleva Ari Viitasen säveltämä rytmimusiikki ja Minna Majurin ja Jukka-Pekka Vikholmin piirtämät kuvat tekevät oppimisen hauskaksi ja tehokkaaksi. Oppimisen ohessa väritettävä näppäimistötaulu auttaa sormijärjestyksen automatisointia. Kirja sisältää myös viisisormijärjestelmän oppimisen numeriolla ja asiakirjamallit: hakemus, valtakirjat, kuitti, velkakirja, kokouskutsu, esityslista ja pöytäkirja.

Kirja, näppäimistötaulu ja kaksi cd-levyä.
Laji:
Organisaatiot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529030576
Julkaisija:
Iiri Heinilä
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529030576
Opetusmateriaali:
0
Koko:
84
Kirjailija:
Iiri Heinilä

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.