Palaa ylös
Tornado

1 / 1

Tornado

Ilkka Remes

21,90 €
Suomen tunnetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen Tornado ei jätä kylmäksi tarttuessaan polttavan ajankohtaisiin teemoihin. Huippulaatuinen jännitys kylmää selkäpiitä ja faktaa ja fiktiota sekoittava tarina kiinnostaa varmasti monenlaisi
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Ilkka Remes
Lue lisää
Suomen tunnetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen Tornado ei jätä kylmäksi tarttuessaan polttavan ajankohtaisiin teemoihin. Huippulaatuinen jännitys kylmää selkäpiitä ja faktaa ja fiktiota sekoittava tarina kiinnostaa varmasti monenlaisia lukijoita.On vain yksi Remes.

Tasavallan presidentti on kateissa. Königstedtin kartanossa on seuraavana päivänä alkamassa hänen isännöimänsä USA:n ja Venäjän asevoimien johdon salainen tapaaminen, joka on järjestetty maailmantilanteen ajauduttua kriisiin.

Ruotsalainen sukellusvene makaa toimintakyvyttömänä Itämeren pohjassa mukanaan 24 miehistön jäsentä - ja jotain, jonka Kreml aikoo saada takaisin keinoja kaihtamatta.

Ruotsin etu ja Suomen asema joutuvat historian pahimmalle törmäyskurssille.

Itämeri sodan kynnyksellä.

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi ja fiktiota ja faktaa yhdistelevän tyylilajin mestariksi. Hänen trilleriensä ajankohtaisuus ja osumatarkkuus häkellyttävät kirja toisensa jälkeen.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789510481004
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510481004
Opetusmateriaali 0
Koko 446
Kirjailija Ilkka Remes
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja