Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Sinä pystyt!

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Sinä pystyt!

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jaakko Alasaarela

19,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jaakko Alasaarela
Mitä sinä haluat elämältäsi? Mistä unelmoit? Mietitkö vielä, pystytkö saavuttamaan unelmasi? Luettuasi tämän kirjan tiedät, että sinä pystyt!

Sinä pystyt! kirja on syntynyt rakkaudesta, intohimosta ja rohkeudesta, halusta auttaa ihmisiä löytämään ja saavuttamaan unelmansa. Kirjassa kerrotaan inspiroivia tositarinoita henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet unelmansa todennäköisesti paljon huonommista lähtökohdista kuin sinä.

Opit kuinka työstät uskomuksiasi ja vahvistat mieltäsi, kehoasi ja henkeäsi. Kuinka luot itse oman tulevaisuutesi ja rakennat sellaisen maaperän elämällesi, että sinua ei murra mikään.

Kirjassa esitellään helppoja ja toimivia päivittäisiä rutiineja, joita myös maailman parhaat urheilijat ja johtajat käyttävät menestyksellisesti elämässään. Kirjaa lukiessasi voit samalla kirjoittaa oman elämäsi sivun, Soturin sivun, jossa kiteytyvät kaikki kirjassa käsitellyt asiat. Monet yritykset ovat soveltaneet tätä sivua henkilöstön kehittämisessä, ja se on osoittautunut menestykseksi, jopa koko elämää muuttavaksi
työkaluksi.

Kirjan kirjoittaja Jaakko Alasaarela on palkittu yrittäjä ja Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun ZEF Oy:n toimitusjohtaja. Jaakon elämä muuttui peruskoulun viimeisenä päivänä, kun rehtori muutti todistuksesta nelosen viitoseksi ja rohkaisi häntä suurista ongelmista huolimatta elämässä eteenpäin.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523216709
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523216709
Opetusmateriaali:
0
Koko:
251
Kirjailija:
Jaakko Alasaarela

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.