Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Harry Potter ja kirottu lapsi

1 / 1

Harry Potter ja kirottu lapsi

(3 arvostelut)
14,90 €

-7%

16 €
Kahdeksas tarina. Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin. Harry Potter ja kirottu lapsi on J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen luoma uusi tarina, jonka on näytelmäksi kirjoittanut Jack Thorne. Se on kahdeksas Harry Potter -tarina ja virallisesti e
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
Lue lisää
Kahdeksas tarina. Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin. Harry Potter ja kirottu lapsi on J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen luoma uusi tarina, jonka on näytelmäksi kirjoittanut Jack Thorne. Se on kahdeksas Harry Potter -tarina ja virallisesti ensimmäinen, josta on tehty näytelmäversio. Näytelmän ensi-ilta on Lontoon West Endissä 30.7.2016.

Harry Potterilla ei ole koskaan ollut helppoa, ja vaikeuksia riittää nytkin kun hän on taikaministeriön ylityöllistetty virkamies, aviomies ja kolmen kouluikäisen lapsen isä.Samaan aikaan kun Harry kamppailee esiin pyrkivän menneisyytensä kanssa, hänen nuorin poikansa Albus joutuu ottamaan vastuksekseen suvun henkisen perinnön taakan. Menneisyyden ja nykyisyyden sulautuessa pahaenteisesti yhteen sekä isä että poika oppivat ikävän totuuden: toisinaan pimeys nousee odottamattomista paikoista.Kirjaa on saatavana vain rajoitetun ajan, joten varmista että saat omasi, tilaa kirja ajoissa..
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789513192761
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789513192761
Opetusmateriaali 0
Sarja Harry Potter
Koko 446
Kirjailija J.K. Rowling Jack Thorne John Tiffany
M

Mari

vuosi sitten

Kirja Potterin ystäville - lapsille vaikea ääneen luettava sen teatterisovituksen vuoksi

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Hiukan huvitti kun lueskelin uutisotsikoita, joissa fanit kertoivat olleensa pettyneitä tähän kirjaan. Tuntui osalle ainakin tulleen yllätyksenä, että tämä on näytelmän käsikirjoitus, ei varsinainen tarina. Tätähän ei ole toitotettu kuin alusta asti. Nyt kirjan luettuani harmittaa, etten päässyt katsomaan tätä näytelmää ja toivon, että näytelmästä saisi joskus vaikka DVD-version, jonka itse sitten voisi ostaa hyllyyn. Noh, sitten kirjaan. Hämmentyneen alun jälkeen pääsin aika hyvin kirjaan ja sen hahmoihin sisään. Ei tästä ehkä tullut ihan samanlaista Potter-tunnelmaa kuin alkuperäisiä kirjoja lukiessa, liekö syy iäkkäämmässä Harryssa vai siinä, että tätä luomassa oli muitakin kuin Rowling. Tämä kyllä koukutti siinä missä aiemmatkin teokset ja oli jotenkin hauska palata tässä kirjassa menneisiin tapahtumiin. Vaihtoehtoiset todellisuudet olivat aika kammottavia. Tarina oli reippaasti eteenpäin vievä eikä ainakaan minua saanut tylsistymään missään vaiheessa. Huonona puolena se, että tämän luettuaan alkaa kaipaamaan jatko-osaa tai elokuvaa. Todella kiva lisä kirjahyllyyni!

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Luin alkuperäisen, mutta perusasiat pätevät myös käännökseen. Käsikirjoitusmuoto itsessään ei häirinnyt minua niin paljoa kuin mihin olin varautunut. Kirja on lyhyt: 300+ sivua (englanninkielisessä) todella harvana tekstinä, joten lukemisessa ei mennyt kuin yksi ilta. Kirjassa on omat hyvät puolensa ja se on melko mukaansa tempaava, mutta kokonaisuutena kirjan juoni oli suuri pettymys. Lukijalle on täysin selvää ettei tarina ole täysin Rowlingin käsialaa ja ikävä kyllä joissain kohdissa mietin miten tällainenkin kohtaus on voinut päätyä tähän kirjaan. Eli ihan mukava luettava (harvemmin olen kiitollinen siitä, että jokin kirja on lyhyt), mutta itse en mitenkään voi ottaa tätä vakavasti jatko-osana itse kirjasarjalle. Siitä huolimatta uskon monen Potter-fanin olevan ihan tyytyväinen, että saimme edes jotain lisää näin lähes 10 vuoden jälkeen. :)