Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tähtisumua

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tähtisumua

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jake Nyman

30,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Musiikkityylit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jake Nyman
Tähtisumua-teos kiidättää lukijan iskelmän, viihde- ja elokuvamusiikin sekä jazzin historiaan. Pitkän linjan musiikkitoimittaja Jake Nyman on koonnut musiikinystävälle tuhdin tietopaketin toisesta maailmansodasta tähän päivään asti. Kiehtovat tarinat kietovat yhteen niin musiikin kulta-aikojen ikivihreitä hittejä Moonlight serenadesta Cherbourgin sateenvarjojen tunnussäveleen kuin kuuluisia laulajia Ella Fitzgeraldista Dean Martiniin.

Nostalgisella matkalla säihkyvät sota-ajan iskelmät, lattarihitit, jazz-iskelmät sekä iskelmät Englannista, Ranskasta, Italiasta ja USA:sta. Myös valkokankaan rakastetuin musiikki pääsee esiin, eikä kotimaisiakaan sävelmiä unohdeta. Luvassa on siismuistoja ja musiikkia, jotain "toisesta ajasta, toisesta maailmasta", kuten Humphrey Bogart lausahti elokuvassa Casablanca.

Kirjassa on Amelia Nymanin mustavalkoinen piirroskuvitus sekä värillinen kuvaliite.
Laji:
Musiikkityylit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789512083633
Julkaisija:
Gummerus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789512083633
Opetusmateriaali:
0
Koko:
328
Kirjailija:
Jake Nyman

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>