Palaa ylös
Kehon ja mielen ayurveda
Kehon ja mielen ayurveda

1 / 2

Kehon ja mielen ayurveda

Janesh Vaidya

(1 arvostelu)
25,30 €
Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Se on maailman vanhin parannusmenetelmä. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat. Ymmä
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Janesh Vaidya
Lue lisää
Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Se on maailman vanhin parannusmenetelmä. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat. Ymmärtääksesi itseäsi ja sitä, miksi voit ja tunnet juuri niin kuin teet, sinun täytyy oppia tuntemaan oma persoonallisuutesi ja ymmärtää mielen anatomiaa.

Kehon ja mielen ayrveda koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä osassa kuvaillaan kehon ja mielen yhteyttä, sielun alkuperää ja muutoksia elämän aikana. Toisessa osassa saat tietää, millainen ruokavalio ja elämäntapa sopivat juuri sinulle sinua hallitsevan elementin mukaan. Kolmas osa käsittelee sitä, kuinka voit käyttää oman kehosi energiatasoja psyykkisen ja fyysisen terveytesi parantamiseen. Mukana on myös kotona tai työpaikalla tehtäviä harjoituksia, jotka vaihtelevat helpoista vaativampiin.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789522601087
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789522601087
Opetusmateriaali 0
Sarja Viisas elämä
Koko 363
Kirjailija Janesh Vaidya
A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Kehon ja mielen ayurveda-kirjan bongasin ensin kirjastosta ja havaitsin kirjan niin mielenkiintoiseksi, että se täytyi saada ihan omaksi. Kirjassa on mielenkiintoisia näkökulmia ja ohjeita sekä mielen hyvinvointiin että kehon terveyteen.