Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Unohda Wales, lahde Kymrinmaahan!

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jani Koskinen

18,80 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Kielikurssit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Jani Koskinen
Kymrinmaa, Cymru eli Wales on suomalaisille melko tuntematon Euroopan kolkka ja vielä harvempi on tutustunut sen omaan kieleen ja kulttuuriin. Tämä kirja pyrkii paikkaamaan aukkoa. Se sisältää kolme osiota, joista ensimmäinen tarjoaa yleistietopaketin Kymrinmaasta ja kymriläisestä kulttuurista. Toinen osio sisältää erityisesti matkailijan tarpeita ajatellen kirjoitetun johdatuksen kelttiläisiin kieliin kuuluvaan kymrin kieleen. Kolmannessa osiossa esitellään yksittäisten paikkakuntien nähtävyyksiä ja palveluita. Teosta ja sen osioita voi siis lähestyä niin tieto- kuin oppikirjanakin, mutta ennen kaikkea matkaoppaana.

Kirjan kantavana ajatuksena on edistää kulttuurisesti kestävää matkailua. Matkailija voi omilla kulutusvalinnoillaan vaikuttaa paikalliskielen ja -kulttuurin elinvoimaisuuteen joko vahvistavasti tai heikentävästi. Kultakin paikkakunnalta suositellaan tiettyjä palveluntarjoajia juuri tästä näkökulmasta. Ekologinen kestävyys puolestaan huomioidaan kirjassa esittelemällä paikkakuntien väliset kulkuyhteydet julkista liikennettä käyttävää matkailijaa ajatellen.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Kielikurssit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528036302
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528036302
Opetusmateriaali:
0
Koko:
210
Kirjailija:
Jani Koskinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.