Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

IFRS

Kirja

Heidi Rantanen, Iida Jaatinen, Jari Halonen, Johanna Jalkanen-Steiner, Jukka Lähdemäki, Kasper Mäkinen, Margit Tuomala, Mari Suomela, Nina Johansson, Pekka Toivonen, Peter Sundvik, Riikka-Liisa Pyykönen, Santeri Uttula, Tiina Torniainen, Timo Torkkel

91,10 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Heidi Rantanen, Iida Jaatinen, Jari Halonen, Johanna Jalkanen-Steiner, Jukka Lähdemäki, Kasper Mäkinen, Margit Tuomala, Mari Suomela, Nina Johansson, Pekka Toivonen, Peter Sundvik, Riikka-Liisa Pyykönen, Santeri Uttula, Tiina Torniainen, Timo Torkkel
IFRS-tilinpäätöksiä on laadittu jo vuodesta 2005 lähtien, kun IFRS-tilinpäätösten laatiminen tuli pakolliseksi EU:n alueella kaikille noteeratuille yrityksille. IFRS-tilinpäätöksen laatiminen on yleistynyt myös muissa kuin noteeratuissa yrityksissä.

Käsikirja pureutuu IFRS-standardiston soveltamiseen ja yksityiskohtiin käytännön esimerkkien avulla. Standardien sisältö kuvataan aihealueittain ja ongelmakohtiin esitetään ratkaisuja. Lisäksi selostetaan merkittävimpiä eroja suomalaiseen käytäntöön verrattuna.

Teoksen 4. uudistetun painoksen merkittävimmät muutokset liittyvät tuloutukseen ja rahoitusinstrumentteihin vuoden 2018 alusta tuleviin muutoksiin sekä vuoden 2019 alusta vuokrasopimuksiin tuleviin muutoksiin. Lisäksi kirjan muu sisältö on kauttaaltaan päivitetty vastaamaan tämänhetkisiä näkemyksiä ja tulkintoja sekä muutoksia IFRS-standardeissa tai muissa säännöksissä.

Kirjoittajat ovat kokeneita, kansainväliseen kirjanpito- ja tilinpäätöskäytäntöön perehtyneitä KPMG:n asiantuntijoita ja tilintarkastajia.

Kirjan aihealueita ovat mm.
-konsernitilinpäätöksen laatiminen
-yhteisjärjestelyt
-yritysten yhteenliittymät
-lopetetut toiminnot ja myytävänä olevat omaisuuserät
-arvonalentumiset
-eläke-etuudet
-vuokrasopimukset
-varaukset
-myynnin tuloutus
-suojauslaskenta
-tilinpäätöksen esittäminen ja siirtyminen IFRS-tilinpäätöksen laadintaan.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513770259
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513770259
Opetusmateriaali:
0
Koko:
566
Kirjailija:
Heidi Rantanen
Iida Jaatinen
Jari Halonen
Johanna Jalkanen-Steiner
Jukka Lähdemäki
Kasper Mäkinen
Margit Tuomala
Mari Suomela
Nina Johansson
Pekka Toivonen
Peter Sundvik
Riikka-Liisa Pyykönen
Santeri Uttula
Tiina Torniainen
Timo Torkkel

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.