Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

YUP

Kirja

Jarkko Martikainen

24 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Jarkko Martikainen
YUP sen kuin parantaa juoksuaan! Suomen kieroin orkesteri teki vuonna 2004 historiaa. Se julkaisi kokoelmalevyn, dvd:n ja nuottiteoksen, joista jokainen osoittautui myyntihitiksi. Helppoa soiteltavaa oli Suomessa ennennäkemättömän laaja rocknuottiteos, joka revittiin käsistä. Kakkososa vastaa kärsimättömien fanien toiveisiin esittelemällä kymmenen uutta uljasta YUP:n läpimurtovuosien rutistusta. Kirjan kappaleet ovat jälleen fanien valitsemat ja niitä koristavat Suomen maineikkaimman rockvalokuvaaja Tomi Palsan kuvat sekä YUP-miehistön omalaatuiset kertomukset kappaleiden taustoista. Kakkososa kattaa biisit Lihavia luurankoja, Me viihdytämme teitä, Normaalien maihinnousu, Rakkaus on pesti hulluuteen, Rankat ankat, Joutilas, Hyvä hypnoosi, Tehdas, Kaksi lähtee, yksi palaa ja Intiaanit ymmärtävät.
YUP on ollut piikkinä suomalaisen populaarimusiikin lihassa jo yli 18 vuotta. Valtavirtaa väistellyt ja omaa tietään tarponut yhtye on lunastanut paikkansa maamme omalaatuisimpana rockorkesterina, joka puhuttelee myös laajempaa yleisöä.
YUP:stä ja edellisestä nuottikirjasta sanottua:
”Teos täyttää niin nuotiokitaristin kuin ammattilaisenkin tarpeet.” – Suosikki
”YUP:n levyjen sisällön tarkempi kuvaileminen on suomen kielen rajallisilla keinoilla lähes mahdotonta.” – Rumba
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524716192
Julkaisija:
Rosebud
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524716192
Opetusmateriaali:
0
Koko:
172
Kirjailija:
Jarkko Martikainen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.