Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tunnetaidot opetustyössä

1 / 1

Tunnetaidot opetustyössä

33,80 €
34 €
Hermostunut oppilas ei kuuntele. Kollega velloo haasteissaan. Myös oma turhautuneisuus ja riittämättömyyden tunne nostavat välillä päätään. Toisaalta arjen onnistumiset ja ylpeys oppilaista tuntuvat mahtavilta. Viimeistään lukuvuoden päätösjuhlassa i
  • Aineopetus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anuliisa Lahtinen, Jarkko Rantanen
Lue lisää
Hermostunut oppilas ei kuuntele. Kollega velloo haasteissaan. Myös oma turhautuneisuus ja riittämättömyyden tunne nostavat välillä päätään. Toisaalta arjen onnistumiset ja ylpeys oppilaista tuntuvat mahtavilta. Viimeistään lukuvuoden päätösjuhlassa itkukin on herkässä. Kouluympäristö on täynnä tunteita.

Tunteet ovat ratkaisevia koulun tärkeimmän tavoitteen eli oppimisen kannalta. Ei ole olemassa oppimisen osa-aluetta, jossa tunteilla ei olisi roolia. Tunteet vaikuttavat huomion ohjautumiseen, keskittymiseen, muistin toimintaan, päättelykykyyn ja energiatasoon.

Kirjan avulla tunnistat tunteiden merkityksen opetustyössä. Opit kohtaamaan ja käsittelemaan kaikkia niita tunteita, joiden ympäröimänä työskentelet päivästä toiseen. Käytännön esimerkit ja tunnetaitovinkit helpottavat tunnetaitojen ottamista osaksi omaa työtä.

Anuliisa Lahtinen on luokanopettaja, vertaismentori, tunnetaitovalmentaja ja CBCM®Coach. Jarkko Rantanen on psykologi, tietokirjailija ja työelämän tunnetaitoihin erikoistuneen Emergy Oy:n valmentaja ja perustajaosakas.
Laji Aineopetus
Formaatit Kirja
EAN 9789524518994
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789524518994
Opetusmateriaali 0
Koko 176
Kirjailija Anuliisa Lahtinen Jarkko Rantanen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja