Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Saatanan seitsemät kasvot

1 / 1

Saatanan seitsemät kasvot

Johannes Nefastos

35,50
36 €
Kuoleman ja luomisvoiman, valaistumisen ja maagisen kyvyn ydin, joka kristillisessä opissa kirotaan Saatanana, on esoteerissa perinteissä nähty Absoluutin ilmennykseksi; Mestarina, joka korkeammassa olemuksessaan pitää sisällään koko olemassaolon. T
  • Astrologia
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Johannes Nefastos
Lue lisää
Kuoleman ja luomisvoiman, valaistumisen ja maagisen kyvyn ydin, joka kristillisessä opissa kirotaan Saatanana, on esoteerissa perinteissä nähty Absoluutin ilmennykseksi; Mestarina, joka korkeammassa olemuksessaan pitää sisällään koko olemassaolon.

Teoksessa Saatanan seitsemät kasvot havainnollistetaan Saatanan sisäistä ja verhottua merkitystä kulttuurin ja taiteiden, henkisten perinteiden ja inhimillisen kokemisen kautta. Tutkielmien näkökohtina ovat muun muassa roolit vihkijänä ja joogina, veijarina ja Jumalan ilmentymänä. Kirjassa esitetyt aspektit tuovat oivaltavasti esiin sen syvällisen viisauden, jonka pyhä Vastustaja meille heijastaa tiellämme kohti ihmisyyden ydintä.

Johannes Nefastos on Azazelin Tähden veljeskunnan perustaja, kirjailija ja uskontotieteen maisteri. Nefastos on esitelmöinyt ja kirjoittanut laajalti okkultismista ja satanismin filosofiasta. Hän lukeutuu huomattavimpiin alan asiantuntijoihin myös kansainvälisellä tasolla.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789526844671
Julkaisija Viides Askel
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789526844671
Opetusmateriaali 0
Koko 131
Kirjailija Johannes Nefastos
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja