Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Älä usko kaikkea mitä ajattelet

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Älä usko kaikkea mitä ajattelet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Joni Martikainen

28,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    15-30 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Psykologia, Liiketalous
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Joni Martikainen
Kun akasiapuut ja gnu-antiloopit taistelevat, kummat voittavat? Millaiset talouden lait vallitsevat apinoiden yhdyskunnassa? Miksi ei kannata pelata korttia jyrsijän kanssa? Mitä tapahtuu Pavlovin koiran aivoissa? Mitä tapahtuu kun silta ihmisen aivopuoliskojen välillä katkaistaan? Miten hetki sitten kädessä pidetyn kahvikupin lämpötila vaikuttaa ihmisen myöhempiin arviointeihin? Millä tavalla ihmisen muistin toimintaperiaatteet muistuttavat diktatuurista valtiota? Miltä Coca-Colan brändi maistuu? Syntyykö ääni, jos puu kaatuu metsässä, eikä kukaan ole kuulemassa? Miten tämä kaikki liittyy ihmisen mielen toimintaperiaatteisiin? Mikä vaikutus tällä kaikella on ihmisen elämän laatuun yksilöllisellä ja yhteiskunnallisella tasolla? Arkikäsitykset ihmisen käyttäytymisen syistä ja ihmisen todelliset käyttäytymisen syyt ovat ristiriidassa keskenään. Kirja kokoaa lukuisien eri tieteenalojen, kuten psykologian, sosiaalipsykologian, neurotieteen, kognitiotieteen, lääketieteen ja taloustieteen viimeisimmät löydökset ihmisen käyttäytymisestä ja yhdistää ne johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi. Kirja avaa tutkimusraporttien vaikeasti lähestyttävän kielen ja esittää uusimman ihmisen käyttäytymistä koskevan tiedon valaisevin esimerkein ja selkokielellä. Kirja tuo ihmisen käyttäytymisen tieteen tavallisen lukijan ulottuville ja osoittaa kuinka ihmisen evolutiivinen historia, aivojen rakenteet, havaintojärjestelmän toimintaperiaatteet ja ajattelujärjestelmän lainalaisuudet johtavat ihmisiä moniin virhepäätelmiin omasta itsestään ja maailmasta ympärillä. ”Joni Martikaisen käsikirjoitus ”Älä Usko Kaikkea Mitä Ajattelet” on hyvin kiinnostava katsaus kirjallisuuteen, joka käsittelee ihmisille tyypillisiä ”oikopolkuja” ja harhaisia tulkintoja ja päätelmiä. Osasta niistä on harmia, osan avulla vaikeista päätöksenteon ongelmista selvitään kohtuullisesti, jopa hyvin. Martikainen on erinomaisen hyvin selvillä alan laajasta kirjallisuudesta ja osaa kirjoittaa iskevän tiiviisti, mutta kuitenkin ymmärrettävästi. Kyseessä on hyvä johdatus aihepiiriin.” – Emeritusprofessori Markku Ojanen, Tampereen yliopiston psykologian laitos
Laji:
Psykologia
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526780603
Julkaisija:
Talouspsykologia JKM
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526780603
Opetusmateriaali:
0
Koko:
208
Kirjailija:
Joni Martikainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.