Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Viiniköynnös - suomalainen viljely- ja puutarhakasvi

Kirja

Juha Karvonen

46,40 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Geologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Juha Karvonen
Viiniköynnös - suomalainen viljely- ja puutarhakasvi kertoo viiniköynnöksen viljelystä Euroopassa kivikaudelta 2000 luvulle ja miten ilmastonmuutos, maatalouden täsmäviljely, kasvun etäseuranta, robottien yleistyminen, geeniteknologian hyödyntäminen kasvinjalostuksessa ja tulevaisuuden nanokokoiset lannoitteet tulevat muuttamaan ja laajentamaan viiniköynnöksen viljelyä ja jo seuraavan sukupolven aikana.

Kirja on yhteenveto kirjoittajan kolmen vuosikymmenen kokemuksista, kokeiluista, muistiinpanoista, julkaisuista, kirjoituksista ja kirjoista, jonka tavoitteena on poistaa viininköynnöksen viljelyyn kohdistuvat ennakkoluulot, kuvailla viiniköynnöksen monipuolisuutta maatalouskasvina ja vastata toistuviin kysymyksiin: Kasvaako viiniköynnös Suomessa, mikä on paras kasvupaikka, millaisia köynnöksiä kannattaa hankkia ja miten viinitarhaa hoidetaan.
Laji:
Geologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528044550
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528044550
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Maataloustieteet
Koko:
468
Kirjailija:
Juha Karvonen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.