Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Funktionaalinen ohjelmointi Javalla

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Funktionaalinen ohjelmointi Javalla

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Juha Peltomäki

25,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Ohjelmointi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Juha Peltomäki
Funktionaalinen ohjelmointi on noussut olio-ohjelmoinnin rinnalle tärkeimpänä ohjelmointitekniikkana. Funktionaalinen ohjelmointi vaatii kuitenkin uudenlaista ajattelutapaa sekä toisen tyyppistä ohjelmistojen suunnittelua kuin olio-ohjelmointi. Kirja opettaa myös funktionaalisia ohjelmointitapoja, joita voi ottaa välittömästä käyttää omassa sovelluskehityksessä.
Kirjassa funktionaalista ohjelmointia tehdään Java-kielellä, joka on tukenut funktionaalista ohjelmointia versiosta kahdeksan lähtien. Funktionaalisen ohjelmoinnin lisäksi Javassa komentotulkki (jshell), jota käytetään kirjassa huomattavan paljon lyhyiden esimerkkien esittämiseen sekä niiden tulosten välittömään, interaktiiviseen esittämiseen.
Funktionaalinen ohjelmointi on erityisen toimivaa Java-tietorakenneluokkien eli kokoelmien kanssa siinä käytetyn Stream-rajapinnan ansiosta. Stream-rajapintoja käyttäen voi kirjoittaa kokoelmia käsittelevää koodia korkeammalla abstraktiotasolla.
Java 9 sekä Java 10 versiot tuovat kieleen joitakin parannuksia, joita käsitellään tässä kirjassa. Tärkeimmät ovat jshell-komentotulkki sekä lokaalille muuttajalle määritelty var-tyyppi. Myös pieniä muutoksia kieleen tuoneet Java 11, Java 12 ja Java 13 esitellään kirjassa.
Laji:
Ohjelmointi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523185081
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523185081
Opetusmateriaali:
0
Koko:
186
Kirjailija:
Juha Peltomäki

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.