Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kiinteistökehitys

Kirja

Juhani Kiiras, Satu Tammilehto

108,60 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Juhani Kiiras, Satu Tammilehto
Kiinteistökehityksellä tarkoitetaan prosessia, jonka tarkoituksena on lisätä kehityksen kohteen arvoa. Kiinteistökehityksen kohteena voi olla raakamaa, tontti tai tontilla sijaitseva rakennus tai sen osa.
Kiinteistökehitys-kirjassa käsitellään kiinteistökehityksen kaikkia osa-alueita: kiinteistömarkkinointia, kohteen analysointia, liikeidean luontia ja lopputuloksen markkinointia ja myyntiä. Kirjassa käydään läpi kiinteistökehityksen keskeiset käsitteet, osa-alueet ja osapuolet. Lisäksi tutustutaan kiinteistömarkkinoiden luonteeseen ja kiinteistö-liiketoiminnan strategioihin. Kirjan liitteenä on kiinteistökehityksessä käytettyjen termien englanti-suomi -sanasto.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516853607
Julkaisija:
Kiinteistömedia Oy
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516853607
Opetusmateriaali:
0
Koko:
180
Kirjailija:
Juhani Kiiras
Satu Tammilehto

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.